Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Autismkurs -distans

Snittbetyg: 5

Baseras på 9 recensioner.

Monica Westerberg
(5)
Jag har nu avverkat den första terminen, och kan inget annat säga än att jag lärt mig mycket redan nu och kursen är oroligt givande för mig som förälder. Även fast jag har lång väg till skolan så har jag aldrig ångrat mitt val.
A-K
(5)
Funderar du på att utbilda dig mer inom NPF-området så ska du göra det via Mora Folkhögskola och Autismkursen. Utbildningen, som är på 4 terminer och på distans, ger dig kompetens inom NPF-området och utbildare, föreläsare och kursmaterial är i toppklass. Efter utbildningen har du nytta av kompetensen när du arbetar inom skola, vård och omsorg s...
Visa mer
Sofia Lindblom
(5)
En fantastisk kurs på alla plan. Lärarna är underbara med stor erfarenhet och kompetens. Inspirerande föreläsare. Fantastisk miljö påskolan och supergod mat. Jag kan varmt rekommendera denna utbildning den har berikat mitt liv och har hjälpt mig att få en större förståelse och ett mer ödmjkukt förhållningsätt till människor.
Ullis Sjöström
(5)
Att förstå dagens samhälle, ha förståelse eller själv få förståelsen om hur människor som lever omkring oss egentligen har det, som lever med någon form av funktionsnedsättning, psykiskt dåligt mående, stress och framför allt den breda oförståelse och okunskapen omkring oss vad det gäller ovanstående, så är denna kurs det optimala alternativet. ...
Visa mer
Lotte
(5)
Såg denna kurs av en slump och sökte och det har jag aldrig ångrat! Bra upplägg, bra lärare, bra gästföreläsare och mysig skola. Att vi har olika bakgrund som kursdeltagare gör att man får många olika infallsvinklar i diskussioner. Kan absolut rekommendera denna utbildning om man är intresserad av autism och andra funktionsvariationer.
Karin Persson
(5)
Jag har redan rekommenderat utbildningen till 2 personer som jag vet att 1 i alla fall har sökt till nästa terminstart. Jag tycker det är en jättebra utbildning och man får så mycket gensvar och information utav de övriga deltagarna som har så mycket olika erfarenheter inom området. Läraren är superbra den bästa man kan ha.
Ela
(5)
Jag tycker det är en fantastisk utbildning. Gruppen är bra blandad med anhöriga och folk som jobbar inom området. Bra föreläsningar och en underbar skola med fantastisk mat.
Annelie
(5)
Vid sidan av den teoretiska och medicinska kunskapen kursen erbjuder sina studenter ger den samtidigt upplevelsen av att tillhöra ett värdefullt forum då klassen består av en blandning av kursdeltagare som är verksamma inom förskola och grundskola, gruppboenden, familjehem samt anhöriga m fl. Detta bidrar till en unik kunskapsbank med erfarenhet...
Visa mer
Fia-stina
(5)
En omfattande utbildning inom NPF. Trevliga kurskamrater, bra upplägg och duktiga lärare samt gästföreläsare.
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in