Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Visar 1-9 av 9 träffar
 

Inom den internationella ekonomin studerar man varuhandel mellan olika länder, men även variabler som investeringar, transaktioner och migration. Att läsa en ekonomisk distansutbildning med internationell inriktning kan visa sig bli väldigt givande för din framtid. Du kommer att kunna arbeta internationellt med bl.a. handelssamarbete, försäljning, global resursfördelning, inköp och valutasamband och liknande yrken.

Distansutbildningar med internationell ekonomi

Distansutbildningar inom ekonomi med internationell inriktning finns på vuxenutbildningar på flera olika orter runt om i landet. Det enda du behöver för att studera på distans är en dator med internetuppkoppling. Kraven vid distansstudier är precis lika höga som om du skulle läst vid en högskola eller universitet. Du är däremot inte lika bunden vid föreläsningar eller seminarium och kan lägga upp din tid mer som du själv vill. Det krävs därför att du har en hög självdisciplin.

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Jämför dina favoriter
Logga in