Om skolan

EU Business School

Läs på EU Business School!

EU Business School grundades 1973 och har sedan dess erbjudit kvalitativa ekonomiutbildningar på flera olika campus runt om i Europa. Genom att erbjuda små, dynamiska klasser där undervisningen sker på engelska, kommer studenter från fler än 50 olika länder till de olika campus som finns i Europa där de får studera i en internationell miljö.

Idag finns campus i Barcelona, München, Geneve och Montreux vilket ger studenterna möjlighet att byta campus och ort efter terminerna om de vill. EU Business School erbjuder även distansutbildningar. 

Alla EU Business School-program är fullt godkända av CSN.


För mer information om EU Business School, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med EU Business School

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: EU Business School

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EU Business School

Ganduxer 70
08021 Barcelona, Spain

Tel: +34 93 201 81 71
Fax +34 93 201 79 35
www.euruni.edu


Recensioner

Snittbetyg: 3,5

Baseras på 2 recensioner.

Chris

Precis läst klart på skolan och allting var kanon. Jag hittade min drömutbildning på denna skola, OBS, föregående recension gäller inte då jag själv skall läsa vidare och den är ackrediterad för flera år sedan. Kunde inte valt en bättre Handelsskola, mycket bra att den ligger i Geneve och kan erbjuda campus runt om i världen med hög kvalité. ...

Visa mer
Lina

Detta är ett helt ok universitet. Men man bör veta innan man accepterar att det inte är ett kvalificerat univeristet enligt spanska regering. Vilket betyder att du inte kan läsa vidare på master utbildningar i bla Spanien. Du kan inte få vad som heter bologna degree. Men om detta inte spelar någon roll är skolan helt ok.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in