Vanliga frågor om utbildning

Har du frågor om att söka utbildning, behörighet till olika utbildningar eller liknande? Vi hjälper dig! Här kan du läsa frågor från andra besökare på studentum.se och våra svar på dessa. Välj ett ämne i listan nedan eller scrolla längre ner för att se de senaste frågorna och svaren.

Just nu tar vi inte emot nya frågor.

Sök bland besvarade frågor

Kategori

Antal frågor

Senaste frågorna

Kan jag tillgodoräkna mig kurser?
Hej!
Jag är utbildad fastighetstekniker och vill vidareutbilda mig till fastighetsförvaltare, Några av kurserna till fastighetsförvaltare har jag redan gjort i min utbildning till fastighetstekniker, måste jag ändå plugga 2,5 år eller kan jag tenta av kurserna som fattas under en kortare tid?
Hälsningar
Svar:

Hej,

Ta kontakt med skolan där du vill studera så kan de hjälpa dig se över vad du kan tillgodoräkna. Generellt så ska man kunna tillgodoräkna kurser som man redan läst.

Lycka till! /Petra,SYV

Frågor om utbildning
Hej, jag tänkte höra hur många timmar som ungefär är tänkta för certifierad redovisningsekonom utbildningen om man ska klara den på två terminer?

Tack på förhand:)

Hälsningar
Svar:

Hej,

Studentum.se driver inte några egna utbildningar men när du hittat en utbildning kan du enkelt komma i kontakt med skolan och ställa frågor genom att lämna en intresseanmälan. Skolan kan hjälpa dig svara på dina frågor kring deras utbildning.

Lycka till! /Petra,SYV

Var kan jag studera?
Hej mitt lösenord funkar inte även om jag får ett nytt lösenord via mejlen så funkar inte det lösenordt heller, jag hade också velat veta om ni har några program för hjärnforskning
Svar:

Hej,

Jag kan tyvärr inte hjälpa dig med lösenord men kontakta någon här för hjälp: https://www.studentum.se/om-studentum/kontakta-oss/.

Studentum.se har inte några egna utbildningar men här kan du hitta relevanta utbildningar: https://www.studentum.se/utbildning/universitets-hogskoleutbildning-medicin-farmaci/a6-c39.

Lycka till! /Petra,SYV

Visar 1-3 av 448 frågor
1
2
3
4
...
150

Annonser