Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Fråga vår studievägledare

Person sitter med laptop i knät


Har du frågor om att söka utbildning, behörighet till olika utbildningar eller liknande? Vi hjälper dig! Här kan du läsa frågor från andra besökare på studentum.se och våra svar på dessa. Välj ett ämne i listan nedan eller scrolla längre ner för att se de senaste frågorna och svaren. Vår studievägledare svarar på frågor om eftergymnasial utbildning.


Jag vill ställa en fråga!


Observera att alla inkomna frågor publiceras på studentum.se. På så vis kan andra som har samma fråga som du också hitta svaret!Sök bland besvarade frågor

Kategori
Antal frågor


Senaste frågorna


05 dec 2022
Var kan jag studera?
Hej!

Skulle gärna vilja studera sjuksköterskeutbildning på distans halvfart.
,
Tack på förhand!
Vänligen

Svar:

Hej,

Du hittar Sjuksköterskeprogram på distnas här: https://allastudier.se/utbildningar/sjukskoterska-distans. Men tänka på att distans inte alltid betyder utan träffar så du måste kolla upp hur upplägget ser ut med skolan.

Lycka till! /Petra,SYV

29 nov 2022
Hur blir jag inredningsstylist?
Hej! Jag vill utbilda mig till inredningsstylist. Jag undrar om det finns en utbildning på distans eller i en stad nära mig som är CSN berättigad?

Tacksam för snabb återkoppling!!

Svar:

Hej,

Inredningsutbildningar finns inom de flesta utbildningstyper. Du kan studera en yrkesutbildning inom inredning och homestaging, plugga inredning på universitet, högskola eller folkhögskola. Det kan till och med finnas inredningsutbildningar på komvux. Du kan hitta en lämplig utbildning här: https://www.studentum.se/utbildning/utbildning-inredning-homestaging. Väl exempelvis YH, högskola eller Komvux för att hitta CSN-berättigade utbildningar.

Lycka till! /Petra,SYV

25 nov 2022
Frågor om utbildning
Hej.
Jag studerar undersköterska på distance I stockholm, jag vill studerar hos er på distance nästa termin, . Kan jag studera hos er? Kan jag göra slutprov I västerås eller närmare område Vad ska göra for att studerar hos er?
Med hälsning

Svar:

Hej,

Studentum.se driver inte några egna utbildningar men när du hittat en utbildning kan du enkelt komma i kontakt med skolan och ställa frågor genom att lämna en intresseanmälan. Skolan kan hjälpa dig svara på dina frågor kring deras utbildning.

Lycka till! /Petra,SYV


Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in