Visar 1-20 av 145 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-20 av 145 träffar
1
2
3
4
...
8

Mer om Distansutbildning inom språk

Om du vill lära dig ett nytt språk men inte vara bunden med fasta tider och träffar så har du kommit helt rätt. Vi har listat Läs en distansutbildning inom språk!upp en hel rad av olika distansutbildningar inom språk. Kanske vill du lära dig ett helt nytt språk från grunden, eller så vill du utveckla dina tidigare kunskaper. Det finns språkutbildningar på distans för alla, oavsett tidigare kunskaper.

Att studera språk på distans blir bara mer och mer vanligt. Du som vill studera ett språk vid sidan av andra studier eller arbete, kan med fördel välja att läsa en distansutbildning inom språk. Då väljer du själv när, var och hur du vill läsa.

Här skriver vi mer om de olika utbildningsformerna som erbjuder språkstudier på distans, och vad du kan studera inom språk.

Distansutbildningar inom språk

Drömmer du om att jobba som språkvetare eller lärare i språk? Då ska du läsa en språkutbildning på universitet eller högskola. På universitet och högskola kan du exempelvis även läsa till facköversättare på distans. Att läsa språk på universitet och högskola innebär ofta mycket mer än ”bara” språkstudier. En akademisk utbildning är bred och för dig som vill läsa en distansutbildning inom språk på universitet och högskola har flera alternativ att välja mellan.

Alternativ till språkstudier på universitet och högskola är exempelvis folkhögskole- och yrkesutbildningar. På folkhögskola kan du bland annat läsa till teckenspråkstolk eller kontakttolk på distans. Om du behöver läsa upp dina gymnasiebetyg kan du läsa distanskurser i språk på komvux.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Jämför dina favoriter
Logga in