Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Visar 1-1 av 1 träffar
 

Mer om Distansutbildning inom teckenspråk

Att utbilda sig till tolk i ett annat språk eller att lära sig teckenspråk är något som är viktigt i vårt samhälle för många människor. Vill du studera inom detta område men inte har möjlighet att plugga fasta tider? Då kan en distansutbildning vara det som passar. När du läser på distans väljer du själv när, var och hur du vill studera. Den mesta av undervisningen sker online och därför ska man ha tillgång till en internetuppkopplad dator.

Teckenspråk

Teckenspråk är en grupp visuella-gestuella språk som används av döva och hörselskadade. Det svenska teckenspråket erkändes som dövas officiella språk 1981 och har statusen som ett minoritetsspråk.

Tolk

En tolk översätter simultant mellan olika språk för att göra det möjligt för personer som inte förstår varandras språk att kommunicera. Tolkar används i många olika sammanhang på flera olika nivåer och mellan alla olika möjliga språk.

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Jämför dina favoriter
Logga in