Visar 1-20 av 48 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-20 av 48 träffar
1
2
3

Mer om redovisningsekonomi

Redovisningsbranschen är en växande bransch som ger dig många möjligheter. När du har läst en distansutbildning inom redovisningsekonomi kommer du att vara efterfrågad inom de flesta områden, vilket gör att du efter dina studier har många olika yrkesroller att välja mellan.

Ekonomi har en central del i varje företag och organisation och som redovisningsekonom har du därför en viktig roll. Efter avslutade studier kan du till exempel arbeta med att redovisa ett företag eller organisations ekonomiska händelser, till exempel alla in- och utbetalningar, och rapportera tillgångar och skulder. Du kan också arbeta med att analysera bokslutets resultat för att söka förklaringar till varför det gick som det gick, samt göra ett mer omfattande årsbokslut en gång per år.

Läs en distansutbildning inom redovisningsekonomi

En del yrken inom redovisningsekonomi kräver att du har gått en längre utbildning, medan andra jobb kräver en kortare yrkesinriktad utbildning. En distansutbildning ger dig friheten att själv välja när och var du studerar.  

Distansutbildningar inom redovisningsekonomi finns i olika skolformer. Vad passar dig bäst – en längre utbildning eller en kortare kurs? Det finns distansutbildningar inom redovisningsekonomi både som YH-utbildning, yrkesutbildning och på komvux. Specificera dina kriterier gällande utbildningstyp i söktjänsten ovan för att hitta vad som passar dig bäst.

Vad vill du jobba med efter dina studier?

Efter din utbildning har du en eftertraktad kompetens vilket ger dig många möjligheter att välja mellan. Oavsett om du har läst en längre eller kortare utbildning kommer du att ha utvecklat en kompetens som ger dig yrkesfördelar på arbetsmarknaden. Några av de yrkestitlar som du kan välja mellan efter dina studier är redovisningsekonom, redovisningskonsult eller företagsekonom.

Lycka till med dina studier!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Jämför dina favoriter
Logga in