Yrkesutbildning

Certifierad redovisningsekonom

Education Online, Distans
Längd
6 veckor
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
Icke studiemedelsberättigad
Pris
19 900 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Distans
Språk
Svenska
Längd
6 veckor
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
Icke studiemedelsberättigad
Pris
19 900 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Distans
Språk
Svenska
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Certifierad Redovisningsekonom

Certifierad Redovisningsekonom

Framtida Framgång i Affärsvärlden: En Djupgående Onlineutbildning med Personligt Stöd

Välkommen till vår omfattande onlineutbildning som inte bara ger dig kunskapen att navigera i den komplexa världen av ekonomi och företagsverksamhet, utan också rustar dig för att ta stora steg mot framgång. Genom fyra moduler av intensivt lärande och praktiska tillämpningar kommer du att fördjupa dig i de ekonomiska grundbegreppen och affärshändelsernas dynamik, samtidigt som du förvärvar färdigheter inom bokföring och finansiell analys.

Gör dig redo att ta kontroll över din ekonomiska framtid och blomstra i affärsvärlden. Anslut dig till vår onlineutbildning idag och låt oss tillsammans forma din väg mot framgång.

För mer information om Certifierad redovisningsekonom, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Kontakta oss för mer information

  • Distans
  • Distans
  • Svenska

Varför välja Education Online?

Vi utbildar det svenska arbetslivet

Vårt primära mål är att erbjuda högkvalitativa utbildningar och bibehålla branschens högsta standard. Med våra erfarna utbildare strävar vi efter att hålla våra kurser relevanta och uppdaterade med de senaste trenderna och teknologierna. Education Online är stolt över sin kompetens och ser fram emot att guida studenter mot en framgångsrik utbildningsresa.

Så ansöker du

Inga förkunskaper krävs

Examen & Intyg

I modul 1 är fokus på att bygga en stabil grund i ekonomi. Här lär du dig de fundamentala begreppen och principerna som styr affärsverksamhetens ekonomiska aspekter. Från att förstå ekonomiska termer till att tolka och analysera affärshändelser, kommer du att bli förtrogen med grunderna som ligger till grund för alla ekonomiska beslut.

Modul 2 tar dig vidare till mer avancerade ämnen som avskrivningar och periodiseringar. Genom praktiska övningar och verkliga exempel kommer du att lära dig hur man tillämpar dessa koncept för att göra korrekta bokföringsbeslut och förbättra företagets ekonomiska rapportering.

I modul 3 fokuserar vi på personalhanteringens ekonomiska aspekter. Här utforskar vi ämnen som lönehantering, uppföljning av personalutgifter och förståelse för skattesystemet och sociala avgifter. Genom att få insikt i dessa områden kommer du att kunna effektivisera företagets personaladministration och säkerställa att ekonomin är i god ordning.

I modul 4 tar vi en djupdykning i beskattning, årsbokslut och årsredovisning. Du kommer att lära dig de juridiska och redovisningsmässiga kraven för att upprätta korrekta årsredovisningar och hantera beskattningsfrågor på ett effektivt sätt. Dessutom kommer du att få förståelse för vikten av nyckeltal och hur de kan användas för att utvärdera företagets prestationer.

Men vi stannar inte där. För att säkerställa din framgång och förståelse finns Sofie, vår erfarna expert inom ekonomi och företagsadministration, redo att erbjuda dig personligt stöd och vägledning genom hela kursen. Med hennes expertis och engagemang kommer du aldrig att känna dig ensam i din inlärning.

Varje modul är inte bara fylld med teoretisk kunskap utan också praktiska övningar och inlämningsuppgifter. Genom att tillämpa dina färdigheter i verkliga scenarier kommer du att förstärka din förståelse och förbereda dig för utmaningarna i den verkliga affärsvärlden. När du har slutfört alla uppgifter och visat din kompetens kommer vi att utfärda ett certifikat som bekräftar din expertis och ditt godkännande av kursen.

Kostnader

19 900 kr inkl. moms

Fortsatta studier

Sofie Wiberg har jobbat i ekonomibranschen i 15 år och arbetar just nu i Lund som gymnasielärare i företagsekonomi, samt som ekonomichef på ett gymnasium i Landskrona. Hon har mångårig erfarenhet inom ekonomi, juridik, HR och upphandling, både som arbetsgivare, arbetstagare, samt utbildare.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Certifierad redovisningsekonom

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Education Online
Education Online
Jutas backe 1
11139 Stockholm

Certifierande

Education Online är ett framstående utbildningsföretag som grundades år 2023. Trots vår nyligen etablerade närvaro i utbildningssektorn, skiljer vi oss genom att ha en personal bestående av experter med många års erfarenhet inom sina respektive områden. Vår utbildarstab utgörs av...

Läs mer om Education Online och visa alla utbildningar.

Highlights