Visa distansutbildningar.se som: MobilSensus studieförbund skapar och finns med där mötesplatser för bildning och kultur utvecklas.

Det gör vi tillsammans med medlemsorganisationer, samarbetsparter och deltagare. Vi lyfter fram relationer, rättigheter, hållbarhet och livsfrågor. Allt vi gör är folkbildning.

Bred verksamhet med individen i fokus

Verksamheten finns över hela landet och spänner över många områden. Sensus erbjuder lärande på djupet. I utbudet finns livsfrågor och mångfald likaväl som utbildningar för yrkeslivet. Pedagogiken har sin grund i folkbildningen.

Här finns allt från dans, teater och musik till samtalsgrupper, ledarutveckling och yrkesutbildningar. Sensus har lång erfarenhet av YH- och Diplomutbildningar. Sensus har fler än 300 000 deltagare i sina studiecirklar varje år och är en av Sveriges största kulturarrangörer.
För mer information om Sensus, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - Sensus

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Sensus

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Sensus

Sensus

Södra Hamngatan 29
404 21 Göteborg

Tel: 031-7083925
Mobil 0704-624839
www.sensus.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 9 recensioner.

Lina
En väldigt bra utbildning inom lönehantering som skickar med det viktigaste inom området. Den är väldigt koncentrerad så för att tillgodogöra sig den behöver man ha lite kunskaper inom lön och/eller ekonomi.
Juliana H
Utbildningen har varit väldigt lärorikt och intressant. Sensus kursledarna samt personal är väldigt kompetenta och engagerade och bjuder på högsta servicen. Kurslitteratur och material är väldigt bra och är användbar även efter utbildningen. Jag rekommenderar varmt denna utbildningen.
Jennie
Så otroligt nöjd med denna utbildning! Inlärningsmetoden sensus använder är både effektiv, utvecklande och naturlig och jag hade så roligt! Pluggade denna i samband med mammaledighet vilket funkade helt ok. Det enda jag saknade var någon form av praktik.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in