Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Berlin, Distans
Klassrum, Distans
12-48 månader (beroende på ditt tidsschema)
Kommande starter

Plats & start


Berlin
Startdatum när som helst

Distans
Startdatum när som helst (Online+MyStudies)
M.A. International Management

Om utbildningen

Ta en masterexamen inom International Management

Masterprogrammet inom International Management (MIM) syftar till att utrusta unga yrkesverksamma, som befinner sig i de tidiga stadiet av sin chefskarriärresa, med en unik uppsättning av färdigheter och kunskaper som hjälper dem att ta sin karriär framåt.

Till skillnad från med en MBA-examen behöver du inte ha arbetslivserfarenhet i en chefsposition för att genomföra utbildningen, så det är perfekt för dig om du letar efter rätt verktyg som öppnar dörrar och möjligheter för dig att klättra i karrären.

International Management Master-programmet erbjuder en kombination av praktiska läorsätt, branschutbildningserfarenhet och betoning på internationellt relevanta färdigheter och ämnen - allt för att du ska vara fullt förberedd för att ta på dig utmanande chefsroller över hela världen.

För mer information om M.A. International Management (MIM), vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja IU International University of Applied Sciences - Sweden?

  • Ackrediterad och erkänt omtalad världen över: Lyft din karriär med en europeisk examen
  • Prisvärda utbildningar
  • Flexibla betalningsalternativ: Stressfritt och enkelt!

Så ansöker du

Hur du påbörjar din utbildning med Online Degree Saver-programmet

När du har registrerat dig och påbörjat dina studier får du tillgång till en del av dina kurser, baserat på den tidsmodell du väljer. Du kommer att registreras som student först efter att 50% av det totala antalet ECTS har genomförts. Då får du tillgång till resten av dina kurser, och kommer att kunna fortsätta färdigt din utbildning.

Antagningshandlingarna måste tillhandahållas på engelska eller tyska, om de inte har utfärdats på något av dessa två språk krävs en översättning. Om du behöver översätta dina dokument kan vi hjälpa dig att hänvisa till våra pålitliga översättningspartners.

Stick ut från mängden - Lär dig tyska kostnadsfritt medan du studerar på IU

I den globaliserade värld vi lever i, lönar det sig att vara en sann medborgare globalt. Det är av den anledningen som IU International University of Applied Sciences erbjuder alla studenter tyska lektioner kostnadsfritt. Oavsett om du studerar online eller på campus har du tillgång till online lektioner med Speexx. Genom att ta vara på den möjligheten kan du öka dina färdigheter, anställningsmöjligheter och löne potential samt ge dig själv möjligheten att arbeta för tyska företag, eller till och med flytta till Europas största ekonomi. 

Kostnader

Lys upp sommaren med upp till 35% rabatt på dina studieavgifter

Nu kan du spara upp till 35% på ett studieprogram som öppnar upp för nya möjligheter världen över.

  • Rabatt för onlinestudiemodellen: 35%
  • Rabatt för klassrumsstudier: 25%

*Du kan börja när som helst.

Framtidsutsikter

Gå en utbildning som tar dig till mellanchefs- eller ledande positioner. De internationella aspekterna av utbildningen samt expertis kommer att förbereda dig för att bemöta utmaningar i näringslivet. Oavsett vilket huvudämne du har, kommer du att få möjlighet att anta chefsroller internationellt.

Med en masterexamen inom International Management ökar möjligheterna att avancera till en chefsroll, oavsett om du är på din nuvarande arbetsplats eller någon annanstans. Vårt fokus på internationalitet och praktiska arbetsfärdigheter kommer att ge dig en stark grund för att ta dig an ett brett utbud av chefsmöjligheter, såsom:

  • Project Manager
  • Changer Manager
  • Brand Manager

IU International University of Applied Sciences - Sweden

IU University of Applied Sciences

IU University of Applied Sciences tillhandahåller kvalitetsprogram för kandidat-, master- och MBA-examen med ett helt nytt tillvägagångssätt. Vi har etablerat ett flertal campus för studenter som vill slutföra sina studier på plats men erbjuder även våra program online för distansutbildning....


Läs mer om IU International University of Applied Sciences - Sweden och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: M.A. International Management (MIM)

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

IU International University of Applied Sciences - Sweden

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in