Visar 1-20 av 30 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-20 av 30 träffar
1
2

Att arbeta som coach handlar om att bidra till att människor mår bättre och uppnår den förändring i sitt liv som de vill uppnå. Som coach kan du till exempel hjälpa en klient identifiera sina inre drivkrafter för att hen ska kunna leva sitt liv sann mot sig själv.

Om coachning

Inom coachning är det betydelsefullt att kunna lyssna aktivt och att kunna ställa kraftfulla och utvecklande frågor. Det är frågorna som öppnar upp nya dörrar för den som blir coachad. Detta betyder att både klient och coach kan behöva lämna det de anser tryggt för att kunna skapa kommunikation med kvalité. 

Coachning handlar om att lyfta fram den potential som finns hos människor. Detta kan man gör genom att hitta de hinder, styrkor och möjligheter som finns.  

Studera till coach - vad får du lära dig?

Distansutbildningar inom coachning kan skilja sig mellan varandra. Några moment som en utbildning kan behandla är:

  • Samtalsmetodik
  • Empatisk kommunikation
  • Affektteori och kroppsmedvetenhet
  • Coaching – metod och upplägg
  • Skapa motivation, inspiration, engagemang
  • Frågeteknik för coacnhing

Olika nivåer på utbildning inom coachning

Det finns många olika distansutbildningar inom coachning, både för dig som vill bli yrkesverksam coach eller du som vill få en kompletterande kompetens i ett annat yrke.  

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Jämför dina favoriter
Logga in