Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Om skolan

lillsved idrottfolkhögskola

Lillsved Idrottsfolkhögskola

Lillsved Idrottsfolkhögskola vill i sin verksamhet utveckla människans fysiska, psykiska, sociala och kulturella välbefinnande. På det sättet vill skolan bidra till en högre livskvalitet. Lillsved Idrottsfolkhögskola betonar särskilt kroppsrörelsens betydelse för hälsan. 

I skärgården men nära storstan

Lillsved Idrottsfolkhögskola ligger på en udde av Värmdölandet. Alldeles utanför udden förenas Lindalssundet med Saxarfjärden och där går den stora farleden mot Stockholm. Ett omväxlande skärgårdslandskap omger skolan med vikar, skogsdungar och öppna marker. Skolan ligger nära Stockholm med storstadens många möjligheter. 

På Lillsved har man utbildat ledare sedan 1937. Under senare år har dem även gett människor möjlighet att pröva livsstilsförändringar, för bättre hälsa och ökat välbefinnande. Hälsobranschens och Idrottsbranschens ständigt fortgående utveckling återspeglas i Lillsveds utbud av kurser och utbildningar. 

Lillsved har lokaler för både små och stora grupper upp till ca 220 personer. På Lillsved blandas gammalt med nytt. I Herrgården med sina äldsta delar från mitten av 1800-talet finns bl.a. bibliotek, konferens/undervisningslokaler och sociala ytor. Måltiderna serveras i Lillsveds restaurang som ligger inbäddad i grönska bland sekelgamla träd i Lillsveds park. Naturen inbjuder till friluftsliv, avkoppling och träning.

Modern idrottshall och gym

För annan motion har Lillsved en modern idrottshall med fullstora mått, gymnastikhall, ett modernt gym för styrke- och konditionsträning, spegelsal, spinningcyklar, klättervägg, lokal för massage, utegym, motionsspår, tennisbanor, samarbetsbanor "kul i natur", multigolfbana, beachvolleybollplan, gräsfotbollsplan, skärgårdspaddling. 


För mer information om Lillsved Idrottsfolkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Lillsved Idrottsfolkhögskola

Varför välja Lillsved Idrottsfolkhögskola?

Samarbete med branscher

Bli licensierad

Distansutbildning med tillfällen på plats

Reportage

"Ett av de bästa åren i mitt liv!"

Isabell Zetterström, yrkesverksam inom filmproduktion, berättar om sina erfarenheter av idrottspedagogutbildningen på Lillsved. Här kan du läsa mer!"Ingen kommer ångra ett år på Lillsved!"

Angelica Avebjörk, yrkesverksam hälsocoach och personlig tränare, berättar om sin tid på Hälsocoachutbildningen på Lillsved. Här kan du läsa mer!"Magiska året på Lillsved!"

Lisa Jönsson, platschef på skidsystemet Baqueira-Beret i Spanien, berättar om sin tid på idrottspedagogutbildningen på Lillsved. Läs mer här!"Året på Lillsved var ett av de mest lärorika och utvecklande åren för mig!"

Sebastian Nykvist, yrkesverksam hälsocoach och personlig tränare, berättar om sina erfarenheter av Lillsveds Hälsocoachutbildning. Läs mer här!Utbildningar

Ortbeskrivning

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Lillsved Idrottsfolkhögskola

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Lillsved Idrottsfolkhögskola

Lillsvedsvägen 100
139 90 Värmdö

Tel: 08 - 541 385 30
Fax 08 - 541 383 16
lillsved.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 180 recensioner.

Agnes
Rekommenderar alla.
Christina Hjelmar Kommentar:
Japp, det gör jag också!
Christina Hjelmar, stolt rektor
Gunnar
Halvtidsstudier på distans passade mig och min situation perfekt. Dessutom var de fem veckorna på plats (nåja 4 på plats och en på Corona-distans) något som förhöjde hela upplevelsen genom det kamratskap och möjlighet till praktisk träning de innebar. Kompetenta lärare och skön blandning - både i ålder och livserfarenhet - bland eleverna gjord...
Christina Hjelmar Kommentar:
Tack för dina fina ord om vår semidistansutbildning. Det är så vi tänker oss upplägget med distansstudier kombinerat med värdefulla närträffar för att få känna Lillsved och klasskamraterna som kommer från när och fjärran med olika kompetenser.
Christina Hjelmar, stolt rektor
Visa mer
Carin
Kunniga, härliga lärare och en underbar miljö. Jag lärde mig massor och hade så kul under mitt år på Lillsved.
Christina Hjelmar Kommentar:
Tack. Ja, kul är viktigt i en lärande miljö, det fastnar ofta bättre då.
Christina Hjelmar, stolt rektor
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in