Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Lillsved Idrottsfolkhögskola

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 105 recensioner.

William
(5)
Skolan är helt fantastiskt, man lär sig nya saker varje dag. Skaffar nya vänner och växer som människa!
Jakob
(5)
Under året på lillsved har jag fått uppleva saker jag aldrig trodde jag skulle få i livet. Vänner för livet är bara en bonus på IP kursen!
Martin ip
(5)
Sjukt roligt år på ip allt från vandring till skidor. Man har fått testa på saker som man aldrig hade gjort annars
Mattias
(5)
Grym utbildning om man gillar fridluftsliv och sport! Att åka till Bydalen med klassen har varit extra kul :)
Kasper
(5)
Man kan lika gärna gå idrottspedagog istället för militären känner att jag fick samma självkännedom :)
Bulbasor
(5)
Väldigt fin skola, bra lärare, grymt år! Rekommenderar idrottspedagog!
Amanda
(5)
Härlig skola, härlig utbildning, härlig stämning! Rekommenderar Idrottspedagog, en bra utbildning som öppnar många dörrar vidare i livet :-)
DT
(5)
En bra miljö att testa nya saker i samt hitta sig själv. Ett roligare sätt att lära sig på helt enkelt.
Axel
(2)
I utbildningen idrottspedagog så får man prova på väldigt många olika aktiviteter som jag inte skulle ha gjort annars. Men tyvärr passar utbildningen inte för mig på grund av att det är väldigt mycket praktiskt. Men om man gillar mycket praktiskt så är det en perfekt utbildningen.
Signe
(5)
Blev verkligen positivt överraskad av den här kursen och vi fick jobba mycket med att ta fram vårt eget mod och börja resan inifrån ut! Det perfekta upplägget skulle jag vilja påstå för en kurs inom entreprenörskap. Jag har fått med mig många bra och matnyttiga verktyg i min verktygslåda men framförallt tar jag med mig ett nytt mod och tillit ti...
rektor Christina på Lillsved Kommentar:
Vad roligt att du är nöjd med utbildningen. Hoppas du fått inspiration till din framtid!
Visa mer
Veronica
(5)
Har gått både PT på distans och Hälsa & Livsstil på Lillsved och är rakt igenom nöjd. Lärarna för PT- utbildningen var riktigt vassa och kunniga.
rektor Christina, Lillsved Kommentar:
Vad underbart att du är nöjd med dina utbildningar! Hoppas du funnit ett bra arbete där dina kunskaper kommer väl till pass.
Missnöjd elev
(1)
Dålig kommunikation mellan ledning och elev. Skolan försökte aktivt få in extra pengar från elever. Jag flyttade ut tidigare än beräknat pga Corona och ledningen försökte få mig att betala hyra för tid jag inte bodde på skolan. Även andra summor som inte fanns kartlagda i kontrakt kom ut på faktura. Betyget hölls från mig pga bestriden faktura, ...
rektor Christina på Lillsved Kommentar:
Det var tråkigt att höra att din utbildning på skolan överskuggades av faktorer runtomkring. Vi strävar alltid efter tydlighet och rättvisa för våra deltagare, vilket vi uppenbarligen inte lyckats med i detta fallet. Jag hoppas dock att du känner dig välutbildad och funnit ett bra arbete i träningsbranchen.
Visa mer
Matilda
(5)
Lärt mig mycket, mött en fin gemenskap, vacker och motiverande miljö och engagerande lärare.
rektor Christina på Lillsved Kommentar:
Tack för dina fina reflektioner och roligt att du känner dig nöjd med Lillsved och din utbildning!
Sigge
(5)
Blev verkligen positivt överraskad av kursen och den var över all förväntan! Anette och Ola är fantastiska inspiratörer och vi fick med oss mycket stärkande och matnyttigt. Det här är ingen vanlig mangamentkurs, här får du lära dig om dig själv och tilltron till din egen förmåga stärks! Det var precis en knuff i tätt riktigning som jag behövde!...
rektor Christina Kommentar:
Vad roligt att du är så nöjd med din utbildning! Toppen att vi kunnat bidra. Just do it!!
Visa mer
Lillsvedare 19/20
(3)
Bra skolan med bra lärare men med dålig ekonomi vilket ledde till att studenter vart lidande.
rektor Christina Kommentar:
Bra att du är nöjd med din utbildning. Jag hoppas du funnit ett arbete/fortsatt studier inom det område du finner en framtid i.
Linda
(5)
Den här utbildningen gav mig en resa i mig själv tillsammans med andra. En helomfamning av hela människan och hur vi kan ta oss och andra vidare. En utbildning med värme klarhet och kärlek till livet, mig och andra. Vill du växa som människa och hjälpa andra växa på sitt eget vackra sätt är det här en utbildning för dig. Rekommenderar den varmt.
rektor Christina Kommentar:
Du talar om vår underbara utbildning Holistisk Coach och ja, det var så vi tänkte när vi skapade den för ett par år sen. Lycka till med din egna framtid och hoppas den kommer till nytta.
Sommar hälsningar Marianne
(5)
Jag tycker att allting är bra upplagt , kanske mer om mat / hälsa och var maten kommer ifrån . Rörelse och lektion på eftermiddan är mycket bra
rektor Christina Kommentar:
Veckans bästa dag är tisdagar när seniorkursen Må Väl kommer till oss. Vi längtar efter en pandemifri framtid och efter er!
Björn H
(3)
Det blev för kort tidsmässigt för att ge ett rättvist omdöme!
rektor Christina Kommentar:
Du är så välkommen tillbaka när vi åter slår upp portarna för vår seniorkurs!
Björn H
(3)
Det blev för kort tidsmässigt för att ge ett rättvist omdöme!
Lena Bergenheim
(1)
Vårterminen -20 började väldigt bra. Bättre planering kring olika teman. Ser fram emot att komma tillbaka.
rektor Christina Kommentar:
Och vi ser fram emot att ni kan komma tillbaka!
Silja Simson
(4)
Jag är otroligt nöjd med utbildningen, lagom mycket teori varvat med praktiska övningar. Jag tycker att båda delarna behövs för att få verktyg och erfarenhet inför möten med klienter. Även mycket bra för min egen personliga utveckling och bra övningar för att lättare kunna hantera min egen stress.
rektor Christina Kommentar:
Det blev som vi tänkt, en holistisk utbildning med fokus både jaget och verktyg för att kunna arbeta inom coachbranchen.
Marie
(5)
Utbildningen överträffande stort förväntningarna med inspirerande, kunniga och professionella pedagoger i en fantastisk natur omgivning. Studierna blev en lärorik resa i självledarskap och personlig utveckling som kan appliceras oavsett vilken riktning och roll jag tar i mitt fortsatta yrkesliv.
rektor Christina Kommentar:
Det bästa vi vet, överträffa våra studerandes förväntningar. Hoppas du har god nytta av din utbildning i ditt fortsatta yrkesliv.
Ebba
(5)
En väldigt bred utbildning med många olika moment. Framförallt praktiska. Utbildningen ger ökad kunskap om allt inom träning men också stort fokus på den personliga utvecklingen.
rektor Christina på Lillsved Kommentar:
Låter toppen, precis det vi tänkt oss. Hoppas du funnit ett arbete i branschen.
Douglas Tofte
(5)
Den bästa utbildning jag gått. Man växer som person, individ och lär sig massor om träning och välmående. Då utbildningen är 1 år får man mycket praktisk tid att träna på utförandet (mest för pt delen i hälsocoach) i olika övningar och lärarna är tydliga med instruktioner så enkelt att följa med. Utbildningen är väldigt bred så man får mycket ö...
rektor Christina Kommentar:
Vad roligt att du är så nöjd med vår hälsocoachutbildning! Det blev som vi tänkt och jag hoppas du funnit ett jobb du trivs med.
Visa mer
Anonym
(1)
Får uppfattningen att denna typ av utbildning i 1:a hand vänder sig till dig som redan så att säga är i branschen. Dvs att dessa utbildningar vänder sig till dig på en elitnivå, och som känner att Du vill coacha personer på samma nivå som dig självt. Det är då enligt min uppfattning och erfarenhet ingen ide att söka om Du (precis som jag) är "...
Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in