Expressa Utbildningscenter

i Göteborg (+ 1 orter)
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

Expressa Utbildningscenter

Auktoriserat utbildningsföretag – Förmedlar samhällsviktig kunskap på distans

Expressa Utbildningscenter har funnits i 10 år och är till för dig som söker utbildningar på distans inom det beteendevetenskapliga och samhällsvetenskapliga fältet. Vi har 10 års erfarenhet av distansutbildningar, vi är bland de första privata aktörerna inom distans och har utbildat många genom åren. Vårt mål är att möjliggöra för den som vill utbilda sig att göra detta i sin egen takt och på de tider det passar i kombination med eventuellt arbete, andra studier, föräldraledighet eller jobbsökande. Utifrån dessa kriterier har vi skapat våra utbildningar som är helt och hållet på distans.

Vi finns här för dig!

Det finns många fördelar med distansutbildningar där man kan studera när man vill och i vilken takt man vill. Vad som är vår styrka och vad som skiljer oss från många andra företag är att du som student aldrig står ensam. Du har alltid en engagerad handledare som följer dig och hjälper dig under hela din utbildning. Även om kommunikationen mestadels sker i en lärplattform, bemöter vi alla våra studenter med mänsklighet, värme, engagemang och gemenskap.

 • Är du intresserad av frågor som rör mångfald och utsatthet?
 • Vill du arbeta med ungdomar, äldre eller med integrationsfrågor?
 • Eller vill du arbeta med att handleda grupper, arbetsplatser eller enskilda individer?

Vi erbjuder distansutbildningar inom följande områden:

 • Pedagogik
 • Socialt arbete
 • Terapi
 • Kommunikation
 • Organisation och ledarskap

Expressa Utbildningscenter är ett godkänt och auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega utbildningsföretagens regler och riktlinjer. 

Distansutbildningar utan fysiska träffar

Utbildningarna är helt på distans, vilket innebär att det inte är några fysiska träffar utan studierna sker via en lärplattform. Detta möjliggör för den som arbetar, är föräldraledig, arbetslös, sjukskriven eller upptagen med annat, att genomföra en utbildning i sin egen takt och på sin fria tid.

Som student hos Expressa Utbildningscenter får du en handledare som ger stöd och feedback under hela din studietid. Utbildarna har ytterst god kunskap och flera års erfarenhet inom vart och ett av våra utbildningsområden.

 • Vill du skapa nätverk med andra studenter samt dela tips och råd?
 • Ta del av inspirerande länkar, exklusivt material och verktyg?
 • Marknadsföra din tjänst för att hitta framtida klienter?

Expressa erbjuder dig som student en unik plattform och mötesplats med många möjligheter. Tjänsten är helt gratis och till för våra studenter som i sin yrkesroll arbetar med viktiga och hjälpande samtal. 


För mer information om Expressa Utbildningscenter, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Expressa Utbildningscenter

Varför välja Expressa Utbildningscenter?

Eftertraktad utbildning

Kombinera arbete med studier

Distansutbildningar

Utbildningar

Reportage

Yokhana berättar om hur der är att vara socialpedagog

Expressa Utbildningscenter

Yokhana Sargezi-Khosroabadi, som studerat till socialpedagog hos Expressa Utbildningscenter, berättar om varför han valde att byta yrke från programmering och byggbranchen till stödpedagog, och om både det utmanande och det roliga med sitt jobb. .

Anna Peterson har startat eget företag efter sin utbildning på Expressa Utbildningscenter

Expressa Utbildningscenter

Anna Peterson har studerat hos Expressa Utbildningscenter. Detta har lett till att Anna har startat ett eget företag och nu arbetar som diplomerad stressterapeut. Företaget heter "InBalance   ̶ stressterapeut och konsult". 

Aila Mattila berättar om hur det är att vara Diplomerad Äldrepedagog

Expressa Utbildningscenter

Aila Mattila från Enköping har läst den ettåriga utbildningen Diplomerad Äldrepedagog hos Expressa Utbildningscenter. Hon arbetar idag som aktivitetsansvarig på ett särskilt boende, och stortrivs.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Expressa Utbildningscenter

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Expressa Utbildningscenter


Tel: 010-330 01 72
Mobil 010-330 01 72
www.expressa.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 106 recensioner
Skriv en recension
5/5
Mona
21 nov 2022
Tack, Expressa!

Jag kan varmt rekommendera denna utbildning hos Expressa. En resa i personligutveckling som jag inte skulle vilja vara utan. Väldigt professionellt upplägg och intressant kur...

Visa mer
5/5
Mia
31 jul 2022
Tack för givande kunskap!

Fick jobb under praktiken och hade hela tiden en engagerad handledare som guidade mig i utbildning och även i arbetslivet. Tack Marie och alla ni andra för ert engagemang i oss ...

Visa mer
5/5
Nisse
31 jul 2022
Tack för allt och all hjälp

Tack för all kunskap, tack för det lilla extra jag fick och främst tack för att jag kunde slutföra en utbildning jag som aldrig trodde att jag kunde läsa en utbildning, med er f...

Visa mer
Highlights