Filtrera efter
Social omsorg
Utbildningstyp
Fler filter
Visar 1-20 av 93 träffar
1
2
3
4
5
Annonser

Reportage inom Social omsorg

Mer om Distansutbildningar inom social omsorg

Distansutbildningar inom social omsorg
Social omsorg innebär att ge individuellt anpassad omsorg och service till människor som av olika anledningar behöver det stödet. Omsorgen kan handla om både social och medicinsk verksamhet, både i det egna hemmet eller på ett särskilt boende.

Det finns många olika typer av distansutbildningar inom social omsorg på eftergymnasial nivå inom olika skolformer. De olika distansutbildningarna har olika inriktningar beroende på skola och utbildningstyp.  

Universitets- och högskoleutbildningar inom social omsorg
Du som vill läsa en akademisk distansutbildning inom social omsorg kan till exempel gå socionomprogrammet eller ett masterprogram i integrerad hälsovetenskap. Möjligheterna är många och en distansutbildning inom social omsorg från universitet eller högskola är bred och internationell.

YH-utbildningar inom social omsorg
Söker du en mer praktisk distansutbildning inom social omsorg som leder till en yrkestitel? Då kan en YH-utbildning på distans vara något för dig. Här kan du till exempel gå en distansutbildning till behandlingpedagog eller stödpedagog.

Folkhögskoleutbildningar inom social omsorg
Är du intresserad av distansstudier på folkhögskola finns det valmöjligheter även för dig. Här kan du till exempel läsa socialpedagogik eller en distansutbildning till ungdomscoach. På folkhögskola står verkligen du som student i fokus.

Yrkesutbildningar inom social omsorg
Vill du läsa en distansutbildning inom social omsorg som ger dig en specifik kompetens kan en yrkesutbildning vara rätt val för dig. Utbudet av yrkesutbildningar inom social omsorg på distans blir allt större, och för dig som vill läsa till beroende- eller samtalsterapeut har du hittat rätt utbildningsform.

Komvuxutbildningar inom social omsorg
Vill du förbereda dig inför högre studier eller läsa en distansutbildning inom social omsorg som leder till en yrkestitel? Då kan komvuxstudier på distans vara något för dig. Här kan du till exempel läsa till personlig assistent eller kurser i socialt arbete eller socialpedagogik.

Yrken inom social omsorg
Efter din utbildning har du många olika jobbmöjligheter att välja mellan. Du kommer att kunna arbete som till exempel behandlingspedagog, handledare, assistent eller med administration inom vården. Framtiden för studerande inom social omsorg ser ljus ut, det är ett område som alltid kräver personal!

Lycka till med dina framtida studier!