Visar 1-13 av 13 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-13 av 13 träffar

Mer om Distansutbildning inom byggteknik

Byggbranschen har massor av olika yrken och inriktningar. Under perioder kan det hända att du måste flytta till en annan ort för att utföra arbete och det är många som veckopendlar mellan bostaden och arbetsorten. Byggbranschen är ofta en fysiskt krävande bransch och det är bra att ha bra fysik som byggjobbare. Det finns mängder av olika maskiner och avancerade tekniska arbetsinstrument där man har stor möjlighet att specialisera sig mot särskilda områden. Du som vill läsa en distansutbildning inom bygg har många olika yrken att välja bland när du är klar. Här nedan presenterar vi några av de yrken som finns inom byggbranschen.

Målare

I målarens arbetsuppgifter ingår delar som målning, tapetsering, marmorering och dekorationsmålning. Samtliga dessa delar kräver alla särskilda hantverkskunskaper. Målare är ett fritt och självständigt yrke, men det kräver planering och samordning av de moment som ska utföras.

Golvläggare

En golvläggare arbetar med att lägga golvmattor av olika material som textil, linoleum eller parkett. Arbetet är omväxlande då det innebär att man hela tiden möter olika människor på de olika arbetsplatser du har. Att ha en känsla för färg och form är viktiga egenskaper som golvläggare.

VVS-montör

Den som arbetar som VVS-montör installerar och reparera rör för värme, vatten och sanitet i hus och olika anläggningar. Vid installationsarbeten krävs att man kan läsa ritningar och tekniska beskrivningar, då är det bra att ha matematiska kunskaper.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Jämför dina favoriter
Logga in