Visar 1-10 av 10 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
  • = Öppen för sen anmälan / har restplatser
Visar 1-10 av 10 träffar

När man arbetar inom produktionsledning innebär det att man är ansvarig för mycket administrativt arbete. Man sitter även på många möten med leverantörer och andra samarbetspartners och blir en kontaktperson mellan ledning och arbetsgrupp. Du är också den som är ekonomiskt ansvarig för projektet och den som ser till att tidsplanen följs. En annan viktig del i ditt arbete blir också att se till att alla i arbetsgruppen trivs och har en bra gemenskap och teamkänsla.

Det finns flera olika inriktningar att välja bland när du läser en distansutbildning inom produktionsledning. Som produktionsledare kan du själv nischa dig inom det område du studerat inom. Det kan vara allt från ekonomi, teknik till att arbeta på en reklambyrå. Under vissa av distansutbildningarna kommer du att få arbete direkt mot kund i skarpa projekt där du har en chans att visa vad du går för om du i framtiden är intresserad av en ledarroll.

Att studera produktionsledning på distans

Distansutbildningar inom produktionsledning ges som flera olika typer av utbildningsformer och du väljer själv om du vill läsa på Universitet/Högskola, om du vill läsa en KY-Utbildning eller kanske en YH-Utbildning. Alla har olika inriktningar, olika längd och olika utbildningssätt. Gemensamt för dem är att de är på distans vilket betyder att du själva får lägga upp hur, när och var du vill plugga. Det betyder att du har mer frihet men också mer ansvar för att se till att du klarar av dina studier. Kraven på en distansutbildning är lika höga som om du skulle studera på plats. Det enda kravet för att du ska kunna klara av din distansutbildning inom produktionsledning är att du har en dator med internetuppkoppling eftersom den mesta av undervisningen sker över nätet.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Jämför dina favoriter
Logga in