Heta Utbildningar Yrkeshögskolan

Utbildningar inom energiteknik där du kan göra skillnad.

Våra utbildningar är framtagna ur ett nära samarbete med branscher där det finns stor efterfrågan på personal. Utbildningarnas innehåll är skapade utefter det faktiska behovet av kompetens hos företagarna.

Utöver studiebesök och gästföreläsare är lärande i arbete (LIA) hos företagen ett stort inslag. Det gör att de som studerar hos oss har mycket goda förutsättningar att få jobb, inte minst på grund av all branschkontakt.

Hos oss på Heta Utbildningar finns en unik laborativ miljö. Härnösands Energitekniska Arena – HETA, det är en 2600 kvm stor byggnad fylld med teknisk utrustning. Teori och böcker i all ära men att kombinera teori med att också göra saker praktiskt leder till färdigheter som är svåra att få någon annanstans.

Att följa utvecklingen hos de studerande - från utbildningsstart till jobb - är något vi brinner för. Börja studera hos oss och förändra din framtid!


För mer information om Heta Utbildningar, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Heta Utbildningar

Varför välja Heta Utbildningar?

Distansutbildning med

tillfällen på plats

CSN-berättigad

Behov på

arbetsmarknaden

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Heta Utbildningar

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Heta Utbildningar

871 80 Härnösand

Tel: 0611-34 84 10
www.hetautbildningar.se

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in