Visar 1-20 av 26 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
  • = Öppen för sen anmälan / har restplatser
Visar 1-20 av 26 träffar
1
2

Distansutbildningar inom industri ges i ett nära samarbete med näringslivet och dina valmöjligheter på arbetsmarknaden blir många. Tillverkning, industriella produktionssystem och laborationer är bara några saker du kommer att få kunskap inom. Alla industrier kräver olika typer av kompetens bland sina anställda. Modern industri kräver mångsida medarbetare med många olika typer av inriktning. Om du strävar efter en ledande befattning är kunskaper inom teknik och ekonomi framförallt eftertraktade.

Antalet industriutbildningar på distans är begränsat. Att läsa på distans betyder att du får lägga upp dina studier då det passar dig. Den mesta av undervisningen sker över nätet och därför behöver du ha en internetuppkopplad dator för att kunna sköta dina distansstudier. Några utbildningar har vissa obligatoriska träffar på plats i skolan, antalet varierar. Att gå en distansutbildning inom industri är bra för dig som vill kombinera studier med arbete eller kanske familjeliv, men senare i livet vill arbeta just på en industri.

Du hittar industriutbildningar som går att plugga på distans här ovan, läs mer om respektive distansutbildning och ansök idag.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Jämför dina favoriter
Logga in