Campus Varberg

Välkommen till Campus Varberg - ett Campus utöver det vanliga 

Campus Varberg erbjuder högskole- och yrkeshögskoleutbildningar i en fantastisk miljö endast ett tiotal meter från havet. Alla utbildningar på Campus Varberg är framtagna i nära samarbete med näringslivet och våra studenter ska vara efterfrågade på arbetsmarknaden – vi kallar det efterfrågade utbildningar.

Vill du veta mer eller komma i kontakt?

Kontakta Campus Varberg direkt genom att fylla i intresseformuläret nedan. Det är självklart helt gratis och det är inte bindande på något vis att ta kontakt eller beställa mer information.


För mer information om Campus Varberg, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

YH-utbildning
Ledarskap / Organisation
Projektledning Längd Ort
Projektledare inriktning vindkraft 1 år Distans
Miljö / Hållbarhet
Drifttekniker - Biogas- och vattenrening Distans

Campus Varberg Facebook

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Campus Varberg

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Campus Varberg

Otto Torellsgata 16
432 82 Varberg

Tel: 0340-69 74 00
www.campus.varberg.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 3 recensioner.

Pontus

Väldigt rolig och intressant utbildning som har gett mig erfarenheter som jag kommer ha med mig resten av livet. Vad jag dock inte visste är att möjligheten till jobb är väldigt begränsande i Sverige. Jobben finns i de större städerna exempelvis Malmö, Göteborg, Stockholm. Söker du jobb med detta yrke i mindre områden så kommer möjligheten vara ...

Visa mer
Pontus

Otroligt fin skola. Här studerar du på en lite mindre skola i en otroligt mysig stad. Var beredd på många roliga evenemang och fester som arrangeras av studentkommittén WEST. På denna skola så lär alla känna alla ifall inte Corona kommer i vägen. Jag önskar att jag fick komma tillbaka till denna underbara skola och jag saknar det redan.

Anonym

En mycket fräsch skola med mycket bra service. Ett extra plus till Christina Claeson som hjälper till att lösa problem och svara på alla konstiga frågor. Ett extra plus till bibliotikarierna som finns till för oss studenter och som tar sig tid att hjälpa till då det behövs. Ett extra plus till Campusrestaurangen som serverar god och nyttig mat ...

Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in