Visar 1-12 av 12 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-12 av 12 träffar

Mer om Distansutbildning inom tandvård

Är du intresserad av att arbeta inom tandvården? Inom tandvården arbetar tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister. Deras arbetsuppgifter består av att förebygga och behandla sjukdomar och skador i våra munnar och övriga käksystemet.

Behovet av personal inom tandvården är stor inom samtliga yrken som tandläkare, tandsköterska och tandhygienist. Tandläkarprogrammet är idag ingenting som man kan läsa på distans utan något man måste studera på ett universitet eller en högskola. Du som däremot vill läsa till tandhygienist har möjlighet att läsa på distans. Det finns även fortsättningsstudier för dig som redan är tandhygienist.

När man läser på distans har man möjlighet att själv lägga upp sina studier så att det passar en själv. Man använder främst datorn som arbetsredskap eftersom undervisningen till störst del sker online. Eftersom man själv får lägga upp hur man studerar så krävs det att man har god självdisciplin och struktur i sina studier. Kraven på en distansutbildning är lika höga som om du skulle läsa på ett universitet/högskola. Lycka till med dina studier!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Jämför dina favoriter
Logga in