Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Visar 1-20 av 20 träffar
 

Konst är en skapande verksamhet som syftar till dekorativa, emotionella eller expressiva uttryck, eller resultatet av en sådan verksamhet. Det svenska ordet konst härstammar från det forngermanska ordet kunst som i sin tur härstammar från können och betyder kunnande. Det engelska ordet för konst är art som kommer från latinets ars som betyder arrangera.

Gå en konstutbildning - på distans

Det finns olika distansutbildningar inom konst. Du kan välja att läsa på folkhögskola, privatskola eller gå en vuxenutbildning. Distansutbildningarna är ett bra alternativ för dig som vill studera konst men kanske inte vill flytta ifrån din hemort.

Distansutbildningar är uppbyggda på samma sätt som om du hade studerat på plats i skolan, men med skillnaden att du själv bestämmer när och hur du vill studera. Du arbetar främst med din dator och det krävs att du har en internetuppkoppling. Eftersom du själv väljer när och hur du vill studera krävs en hög disciplin och effektivitet eftersom deadline förekommer på de uppgifter du tilldelas.

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Jämför dina favoriter
Logga in