Visar 1-20 av 27 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-20 av 27 träffar
1
2

Konst är en skapande verksamhet som syftar till dekorativa, emotionella eller expressiva uttryck, eller resultatet av en sådan verksamhet. Det svenska ordet konst härstammar från det forngermanska ordet kunst som i sin tur härstammar från können och betyder kunnande. Det engelska ordet för konst är art som kommer från latinets ars som betyder arrangera.

Gå en konstutbildning - på distans

Det finns olika distansutbildningar inom konst. Du kan välja att läsa på folkhögskola, privatskola eller gå en vuxenutbildning. Distansutbildningarna är ett bra alternativ för dig som vill studera konst men kanske inte vill flytta ifrån din hemort.

Distansutbildningar är uppbyggda på samma sätt som om du hade studerat på plats i skolan, men med skillnaden att du själv bestämmer när och hur du vill studera. Du arbetar främst med din dator och det krävs att du har en internetuppkoppling. Eftersom du själv väljer när och hur du vill studera krävs en hög disciplin och effektivitet eftersom deadline förekommer på de uppgifter du tilldelas.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Jämför dina favoriter
Logga in