Hej!

Vad roligt att du vill veta mer om oss på Sunderby folkhögskola.

Gemensamt för alla som går hos oss är att de har gjort ett eget val att studera. Frivillighet är något som vi vet är väldigt viktig, för att hitta sin egen relation till studier och lärande.

Folkhögskolestudier handlar om mycket mer än de faktiska studierna. Folkbildningens pedagogik handlar om att anpassa kurser efter deltagarnas förutsättningar och behov.
Det betyder att folkbildningens deltagare har stort inflytande över vad och hur de ska lära sig.

Vi tror att det fria samtalet och skapande arbetsformer ger de bästa förutsättningar för kreativitet och utveckling. Gemenskapen och samtalen gör att du lär dig på ett personligt plan, inte bara för att klara kursen. Det ger dig en chans att påverka ditt liv, kanske i en ny inriktning?

Sunderby folkhögskola är en plats för alla slags möten med utbildning, restaurang, hotell, konferens och galleri i anrika miljöer. 

Hoppas att vi ses på Sunderby folkhögskola, en plats där du kan skapa din egen framtid – här är du en del i ett större sammanhang och ditt bidrag är viktigt!

Varmt välkommen till Sunderby folkhögskola
En plats med kunskap och människan i fokus

____

Våra kurser

På Sunderby folkhögskola har vi kurser i konst, spel, dans, studiehandledning, arbetsmiljö, gymnasieämnen, inredning, hundskötare... och mycket mer!
Det finns både korta och långa kurser, på plats och på distans. 
Du hittar hela vårt utbud av kurser (korta och långa) på vår hemsida sunderbyfolkhogskola.se

Studieort

Vår folkhögskola finns i Södra Sunderbyn i Luleå kommun, Norrbottens län. Södra Sunderbyn är ett bostadsområde ca 20 min från Luleå city. Det finns bra bussförbindelser med lokaltrafiken och en busshållplats nära entrén till folkhögskolan.

Hör gärna av dig till oss via våra sociala medier om du vill veta mer om oss eller studieorten!


För mer information om Sunderby folkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Sunderby folkhögskola

Varför välja Sunderby folkhögskola?

HBTQ vänlig 

Distansutbildningar

CSN-berättigad

Reportage

Indiespelsutvecklare

Intresserad av att utveckla spel? Läs intervjun med Cassandra och Adam som studerar till indiespelsutvecklare på Sunderby Folkhögskola i Boden!Nikqi berättar om hur det är att studera allmänna ämnen

Intresserad av att läsa upp dina betyg? Läs intervjun med Nikqi som studerar allmänna kurser på Sunderby Folkhögskola.Yrkesinspiration: Konstnär

Vill du arbeta som konstnär? Låt dig inspireras av Linn Winnerstad, tidigare elev på Sunderby folkhögskola som nu har konstnärskapet som yrke. Utbildningar

Ortbeskrivning

Sunderby Folkhögskola

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Sunderby folkhögskola

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Sunderby folkhögskola

Kråkbergsvägen 7
954 42 Luleå

Tel: 0920-26 66 00


Recensioner

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 27 recensioner.

Hayat Bahri

Jag kan bara säga att jag gick studiehandledare utbildning 21/22 och det var lärorikt för mig och för alla deltagare. Med rekommenderar Sunderby folkhögskola till alla som vill utveckla sig och hitta ett jobb efter en riktig utbildning. Tack Sunderbyfolkhögskola. Tack Susanne och Jonas:)

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Tack för de fina orden, det glädjer oss att du har haft en bra studietid med oss. Vi ska hälsa lärarna Susanne och Jonas från dig, de kommer bli så glada :)

Vi önskar dig all lycka i framtiden!
wyndham walters

Denna utbildning ger bra kunskap och verktyg för att bemöta, hantera och vagleda våra elever i dagens skolan. Bra stöd och lätt tillgängliga kurs pedagoger. väldigt intressant delmoment.

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Våra lärare kommer bli så glada över att höra detta. Hoppas du får stor nytta av utbildningen och att vi får nöjet att höra från dig framöver igen.
Jonas

Är du vegan/vegetarian? Välj en annan skola ... Restaurangen är under all kritik! Lärarna och deltagarstödet är väldigt bra men tyvärr så är information från skolan förvirrande och kan ändras från dag till dag.

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Hej, vad trist att du inte gillar vår restaurang. Vi har alltid dagens vegetariska och om man vill ha vegansk kost går det bra att prata med oss.

Vad bra att lärarna och deltagarstödjarna är bra, men förvirrande information låter inte bra. Hör gärna av dig via epost om du vill berätta mer om din upplevelse.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in