Folkhögskoleutbildning

Unity - Distans

Längd
1 år
Utbildningstakt
Deltid, distans
Studiestöd
Studiemedelsberättigad
Nästa startdatum
Utbildningsform
Distans
Längd
1 år
Utbildningstakt
Deltid, distans
Studiestöd
Studiemedelsberättigad
Nästa startdatum
Utbildningsform
Distans
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Unity

Drömmer du om att skapa dina egna spel men saknar grundläggande kunskaper för att komma igång? På kursen Unity distans får du en inblick i branschen och goda grunder för att ta ditt intresse till nästa nivå.

Kursen Unity distans vänder sig till dig som är intresserad av att utveckla egna digitala spel och lära dig mer om spelbranschen i stort.

Under kursens gång kommer du att, tillsammans med kurskamrater som delar ditt intresse, få möta erfarna spelutvecklare, lärare och andra aktörer från spelbranschen. Målet är att rusta dig som deltagare med kunskaper och färdigheter i spelutveckling. Kursen kommer också att ge dig en god inblick i spelindustrin samt ge dig de förutsättningar du behöver för att börja bygga upp en egen digital portfolio.

Med färdigheterna du kommer lära dig får du bra förståelse för grunderna i programmering och lärandet av andra programmeringsspråk.

Kursen sker helt på distans och alla träffar sker digitalt. Det finns även möjlighet till handledning efter överenskommelse så man kan anpassa efter behov.

Folkbildning

Att studera på en folkhögskola innebär att du är här för att lära och utvecklas tillsammans med andra, där allas erfarenheter och kunskap tas till vara.

Stort fokus läggs därför på samarbete genom samtal och diskussioner i mindre grupper, du har även stor möjlighet att påverka kursinnehållet tillsammans med de andra deltagarna. Deltagarna har även möjlighet att ingå i Deltagarrådet som tillsammans jobbar för deltagarnas bästa samt medverkar i planeringen av olika aktiviteter på folkhögskolan.

På folkhögskolan används därför begreppet ”deltagare” i stället för ”elev” för att synliggöra att du är här för att delta i ett gemensamt lärande på eget ansvar.

För mer information om Unity - Distans, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande kursstarter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Distans
  • Distans

Varför välja Sunderby folkhögskola?

HBTQ vänlig 

Distansutbildningar

CSN-berättigad

Kontakt

Studie- och yrkesvägledare

Kontakta vår studie- och yrkesvägledare (syv) om du har frågor om kursen eller vår folkhögskola. Ta kontakt via telefon eller e-post. Se vår hemsida för aktuella telefontider och mer info.

Ansökan och behörighet

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs men ett stort intresse för spelutveckling.

Språk

Undervisningen sker mestadels på svenska.

Materialkrav

Du behöver ha egen dator med internetuppkoppling. Du kommer även att behöva installera programvara för kursen. Specifik information om programvara och materialkrav för dator meddelas inför kursstart.

Ansökan

Till din ansökan vill vi att du skriver ett personligt brev där du beskriver hur du tänker att kursen ska bidra till din personliga utveckling och skapa möjligheter för din framtid. Det personliga brevet är viktigt för vårt gemensamma arbete under året.

Om du vill studera hos oss behöver du göra en ansökan via sidan Schoolsoft. På Sunderby folkhögskolas hemsida finns länk till ansökan, se kurssidan. Om ansökan är stängd finns ingen länk aktiv. Du behöver då vänta tills ansökan öppnar igen. 

Ålder

Du ska ha fyllt 18 år eller fylla 18 år under kalenderåret du startar kursen.

Kostnader

Serviceavgift

Se vår hemsida för mer information.

CSN

Kursen är CSN-berättigad på gymnasial nivå.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Unity - Distans

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Sunderby folkhögskola
Kråkbergsvägen 7
954 42 Luleå

Sunderby folkhögskola

Sunderby folkhögskola är en plats för alla slags möten med utbildning, restaurang, hotell, konferens och galleri i anrika miljöer (vi har funnits sedan 1896). Deltagare har rabatterat pris på lunch i restaurangen samt rabatterat pris på övernattning på vårt hotell,...

Läs mer om Sunderby folkhögskola och visa alla utbildningar.

Highlights