Visar 1-20 av 49 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-20 av 49 träffar
1
2
3

Mer om Distansutbildningar inom hantverk

Här har vi samlat distansutbildningar inom design och hantverk för att hjälpa dig att hitta i djungeln av inriktningar, utbildningar och yrken. Distansutbildningar inom design och hantverk kan leda till många olika jobb. 

Distansutbildningar inom inredning, dekoration och rumsgestaltning

Distansutbildning inom design och hantverkDistansutbildningar inom inredningsdesign, dekoration och rumslig gestaltning har blivit mer och mer populära. Utbildningarna vänder sig till dig som är intresserad av inredning, scenografi och design och vill utveckla ditt kunnande, din kreativa förmåga och skapa fungerande mötesplatser, hem och kontor.

Mycket handlar om att lära sig ljussättning, färger och möbelplacering. Du utvecklas i förståelsen för trender och stilar, på samma gång som man lär sig att se varje kunds personliga smak och specifika behov. Man ska kunna skapa fungerande mötesplatser och specialanpassa rum för ett visst syfte.

Distansutbildningar inom textil

Distansutbildningar inom textil riktar sig till dig som är konstnärlig och intresserad av textil och mode och vill påverka mode och trender och skapa klädmodeller och formge mönster till tyger.

Det finns olika distansutbildningar inom textil som exempelvis stickning och klädsömnad.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Jämför dina favoriter
Logga in