Visar 1-20 av 22 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-20 av 22 träffar
1
2

Att arbeta inom kulturområdet är en dröm för många och konkurrensen om jobben är därför hård. Det kan även vara 
hög konkurrens om utbildningsplatserna. De olika distansutbildningar som finns inom kulturområdet är varierande. Du kan studera kultur på distans på folkhögskola, det finns distansutbildningar inom kultur på universitet/högskola samt kulturutbildningar på distans som vuxenutbildning.

Alla olika utbildningsformer har sina olika inriktningar och det kan vara allt från att läsa kultur- och idéhistoria till att läsa litterär gestaltning.

Antalet kulturutbildningar på distans är begränsat men om du vill läsa inom området och inte har möjlighet eller tid att studera på plats är de ett bra alternativ för dig.

När man studerar på distans har man en frihet att själva lägga upp sina studier så som det passar en själv. Det gäller dock att man har hög självdisciplin eftersom kraven är lika höga som om du skulle studera på plats.

Utbildningen distans sker ofta över Internet eller genom kursbrev. Därför är det oftast ett krav att man har tillgång till en dator med internetuppkoppling.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Jämför dina favoriter
Logga in