Filtrera efter
Kök / Restaurang
Utbildningstyp
Fler filter
Visar 1-19 av 19 träffar
Annonser

Fler kategorier inom Kök / Restaurang

Reportage inom Kök / Restaurang

Kursinnehållet var övergripande ...

Välkommen till Bergklint education! Vi erbjuder både yrkesutbildningar såväl som vidareutbildningar, både på distans och på plats. Utbildningarna är kompetenshöjande och gångbara på marknaden. Vi vänder oss till såväl privatpersoner som företag både inom den privata och offentliga sektorn. Det här är en kort företagspresentation och en närmare beskrivning av distansutbildningen till Diplomerad/Licenserad Kostrådgivare. I utbildningen till Kostrådgivare så erbjuder vi en baskurs till Kostrådgivare, samt två olika påbyggnadskurser för Kostrådgivaren, för dig som vill förkovra dig ytterligare och bredda dina kunskaper inom området.

Inom hotell och restaurangyrket finns en mängd olika inriktningar du kan arbeta inom. Servitör/servitris, kock, kallskänka, barrista, restaurangchef, bartender och sommelier är bara några exempel på yrken inom detta roliga, men intensiva, yrke.

För dig som vill läsa en distansutbildning inom hotell och restaurangområdet finns det flera olika utbildningar och utbildningstyper att välja bland. Kolla igenom de olika utbildningarna som vardera skola erbjuder och se vilken som passar dig bäst. Efter din utbildning kommer du vara redo för ett arbete i en rolig och spännande bransch.

YH-utbildningar och yrkesutbildningar på distans

För dig som vill få mycket praktik i din utbildning och snabbt komma ut på arbetsmarknaden inom hotell och restaurang, är en YH- utbildning eller en yrkesutbildning ett bra val.

Du kan till exempel läsa till kostrådgivare eller välj att rikta in dig mot ett specifikt område som allergier, kosttillskott, sockerberoende eller entreprenörskap inom gastronomi.

Komvuxutbildningar på distans

På komvuxnivå finns också ett flertal alternativ för dig som vill läsa en utbildning inom hotell och restaurang på distans. Du som behöver komplettera dina gymnasiebetyg kan göra detta på komvux. Du kan läsa hotell- och turismprogrammet på distans, till hotellreceptionist eller andra kurser inom hotell och restaurang på distans.