Allergi informatör - distans

Bergklint education
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
4 dagar heltid - 6 månader deltid
Heltid/deltid
3 120 SEK inkl. moms
Svenska
Kommande starter

Plats & start


Distans
3 120 SEK
2023-03-27

Distans
3 120 SEK
2023-04-24

Distans
3 120 SEK
2023-05-29

Distans
3 120 SEK
2023-06-26

Videoreportage

Allergi informatör - distans

Lär dig mer om allergier under utbildningen till allergi informatör.Distansutbildning till Allergi informatör!

Arbetar du i t.ex. kök eller skola och behöver en fördjupad kompetens inom olika allergier? Arbetar du som egen företagare inom hälso-området och vill bredda dina kunskaper eller du kanske helt enkelt bara vill lära dig mer om allergier? Då är utbildningen Allergi informatör en utbildning för dig.

Under utbildningen går du igenom de olika födoämnesallergierna och hur du på bästa sätt kan göra kosten så säker som möjligt för de som är drabbade. Du får också lära dig hur du kan undvika kontaminering och förhindra allergianfall.

Distansutbildning som bygger på vetenskaplig forskning

Allergiutbildningen är framtagen av personer med hög kompetens inom området hälsa och med lång erfarenhet av att kompetensutveckla personal som arbetar ut mot berörda grupper.

Utbildningen Allergi informatör bygger på vetenskapligt förankrad forskning och omfattar både teoretiska och praktiska moment, med olika kundfall, vilket gör dig väl rustad för att arbeta ut mot berörda grupper direkt efter slutförd utbildning.

Under hela utbildningen får du stöd och vägledning av kompetent och erfaren lärare som ger snabb återkoppling på era frågor. Korrespondensen sker via mail!

Vad behövs för att kunna delta på distansutbildningen?

För att delta på utbildningen krävs tillgång till obligatorisk litteratur, samt dator och internetuppkoppling. Utbildningen omfattar 4 dagars heltidsstudier. Väljer du att läsa på deltid så har du 6 månader på dig att slutföra utbildningen.
När du är klar med utbildningen har du en fördjupad kompetens för att arbeta på ett säkert sätt med mathållning ut mot de grupper som lider av någon födoämnesallergi.

För mer information om Allergi informatör - distans, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan och behörighet

Det är en fördel att ha gymnasiekompetens, om du ska kunna följa med på kursens nivå, men inga formella förkunskaper krävs. Det viktigaste är att du har ett stort intresse inom området.

Kursinnehåll

  • Allergiers uppkomst
  • Symptom och reaktioner
  • Diagnostisering
  • Vanliga livsmedelsallergier
  • Allergier i förskola/ skola
  • Märkning
  • Samtalsmetodik/Motiverande samtal i praktiken
  • Praktiska övningar

Examen, diplom m.m.

Efter kursens slut och godkända uppgifter ges ett kursintyg på slutförd utbildning! Avgift för kursintyg, 400 kr (exkl.moms) 500 kr (inkl.moms).

Kostnader

Utbildningen kostar 3.120 kr (inkl. moms), 2.496 kr (exkl. moms)

Du har även möjlighet att läsa utbildningen genom finansiering. Tillsammans med skolans samarbetspartner, Svea Ekonomi, kan de erbjuda delbetalning, räntefritt på upp till 12 mån. Du väljer själv på hur lång tid du vill lägga upp betalningen.

Kursledare

Kursledarna på utbildningen är legitimerade dietister. De har hög kompetens gällande olika födoämnesallergier och håller kontinuerligt i utbildningar inom området för berörda yrkesgrupper.

Bergklint education

Välkommen till Bergklint education

Bergklint education är ett utbildningscenter som erbjuder kompetensutveckling inom kost, hälsa och livsstil. Vi erbjuder både yrkesutbildningar såväl som vidareutbildningar, både på distans och på plats, utbildningarna är kompetenshöjande och gångbara på marknaden. Våra elever är såväl privatpersoner som anställda...


Läs mer om Bergklint education och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Allergi informatör - distans

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Bergklint education

Bergklint education

Maskingatan 5
417 64 Göteborg


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner.

Maria Erkstam

Tusen tack för de fina omdömena och den väldigt intressanta och givande utbildningen 😊. Det här kommer jag ha stor nytta av i mitt arbete! Rekommenderar verkligen er utbildning!

Jenny Stark

Jag blev fantastiskt glad över den fina bedömning en jag fick vid min inlämning. Nu känner jag mig väldigt stolt i mitt fortsatta arbete inom detta område tack vare er utbildning! Tusen tack för detta och jag funderar absolut på att hoppa på en utbildning hos er snart igen.

Yvette Diaz

En utbildning för dig som behöver kunskap om allergier och specialkosthantering. Utbildningen är gedigen och omfattande. Bra litteratur och uppgifter. Även praktiska uppgifter ingår. Jag hade redan grundkunskaper inom området men jag lärde mig mycket nytt. Det är ingen utbildning som du gör på en dag som många andra kurser inom området är , utan...

Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in