Filtrera efter
Hotell / Event / Turism
Utbildningstyp
Fler filter
Visar 1-20 av 40 träffar
1
2
Annonser

Fler kategorier inom Hotell / Event / Turism

Reportage inom Hotell / Event / Turism

Distansutbildningar inom turism och service har fokus på just turism, resor och servicerelaterade arbetsuppgifter. Inom området finns det ett flertal olika inriktningar och yrkesområden. Det finns flera olika utbildningar inom turism och service du kan läsa på distans. Att hitta en distansutbildning inom turism och service som passar dig lär inte bli något större problem. I vår lista här ovan har du ett flertal distansutbildningar med olika inriktningar och från olika utbildningsformer.

Söker du en utbildning som innehåller mycket praktik och ger relevant kompetens? Då kan en YH-utbildning inom
turism och service på distans vara något för dig. Du kan till exempel läsa affärsutveckling och projektledning på distans.

Alla YH-utbildningar skapas i nära samarbete med näringslivet och genom din praktik knyter du värdefulla kontaktar redan under studietiden. Om du snabbt vill komma ut på arbetsmarknaden efter din examen är en YH-utbildning inom turism och service på distans rätt val för dig.

För dig som vill ha en speciell yrkestitel kan en yrkesutbildning inom turism och service på distans vara något för dig. Det finns diplomerade utbilningar inom turism och service som ges som yrkesutbildningar på distans. Längd, pris och kvalitet kan variera, så det är alltid en god idé att noga undersöka utbildningens innehåll och liknande innan en ansökan görs.

Komvuxutbildningar inom turism och service på distans finns det gott om. På komvux kan du välja att läsa enskilda kurser för att komplettera ditt gymnasiebetyg, eller läsa ett helt program. Oavsett dina mål med studierna, hittar du säkert en komvuxutbildning inom turism och service på distans som passar dig.

Arbete inom turism- och servicebranschen

Inom turism- och servicebranschen kan man arbeta både inom den privata och offentliga sektorn. Den privata sektorn består bland annat av företag inom hotell- och restaurangbranschen, konferensanläggningar, campingplatser, temaparker med mera. Inom den offentliga sektorn finns det myndigheter och institutioner som arbetar med att öka turismen i Sverige. Arbetsuppgifterna kan vara exempelvis ekonomi, planering, marknadsföring, försäljning och strategisk utveckling.