Filtrera efter
Säkerhet / Försvar
Utbildningstyp
Fler filter
Visar 1-10 av 10 träffar
Annonser

Reportage inom Säkerhet / Försvar

Att arbeta inom säkerhet kan vara både utmanande och krävande samtidigt som det varierar oerhört mycket beroende på vilken inriktning du väljer.

Universitet, YH eller yrkesutbildning?

Vill du bli polis? Du kan läsa till polis på distans på universitet och högskola. På universitet och högskola kan du även läsa ett program i exempevis riskhantering eller digitalbrott och e-säkerhet. Vill du gå en nischad utbildning som ger dig specialkompetens inom ett visst område, kan du gå en YH-utbildning eller yrkesutbildning. Här kan du till exempel läsa till larm- och säkerhetstekniker på distans eller säkerhetssamordnare på distans.

Komplettera gymnasiebetyg på distans

Behöver du läsa upp dina betyg från gymnasiet? På komvux hittar du kurser inom säkerhet. Komvuxstudier är väldigt flexibla och du får hjälp av en studie- och yrkesvägledare att lägga upp en individuell studieplan. Kontakta din hemkommun om du vill läsa på komvux.

Läsa på distans

Att plugga på distans betyder att du själv lägger upp hur, när och var du vill studera. Det kan vara ett bra val för dig som kanske inte vill eller kan flytta från din hemort eller för dig som vill kombinera studier med arbete. Vissa distansutbildningar kan ha obligatoriska träffar på utbildningsorten som är schemalagda, hur ofta varierar från utbildning till utbildning.