Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Recensioner av MoA Lärcentrum

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 66 recensioner.

Elev hos MoA Distans Kalmar län
(5)
Jag har läst gymnasiekurser hos flera olika distansaktörer. MoA har varit den allra bästa. Jättebra lärare, service av administrations-teamet och rektor.
Avisha Ramizi
(5)
Bästa skolan i linköping med den bästa uppläggningen av kurser. Andre som är min lärare är så duktig på det han gör. Ett stort beröm till honom. Tack.
Isabelle
(5)
Engagerande, hjälpsamma och duktiga lärare!
Avisha Ramizi
(5)
Bra uppläggning,duktiga lärare med bra trivsel i skolan.
Gunnel
(5)
Hon är jätte hjälpsam, jätte snäll, hon undervisar på ett bra och tydligt sätt som gör att man fattar
Farzana Mohammadi
(5)
Alla lärarna i Moa lärcentrum underbara och lära oss på bästa sätt .
Petronella Jonsson
(5)
Jag tycker det är bättre än Förskollärarprogrammet på universitetet för att det är mer hands on. Det är också lättare att lära sig men det har också att göra med vilken bra lärare vi har.
Alaa Nassri
(5)
Det är jättebra skola. Det är fantastik skola och man känner trygghet och skönhet precis när man går in från dörren. Jag uppskattar alla lärare som jobbar där eftersom de arbetar hår för att ge oss mycket information och lära oss nya kunskaper. Det är jättebra för oss för att kunna jobba som barnskötare på fram tiden.
Linda Fuhrman
(5)
Alltid hjälpsamma när man är inne för att göra prov. AlltId ett leende på läpparna och man känner sig välkommen när man kommer dit. Man känner sig sedd även om man bara kommer in ibland.
Therese Karlsson
(5)
Jag trodde jag skulle vara besvärlig och att det skulle vara svårt att få hjälp för att lösa det med mina kurser. Det var tydligen inte alls för meckigt att göra, tillskillnad från hur det har varit tidigare i mitt studerande liv. Så väldigt tacksam för att dessa två personer tog mig på allvar, inte trodde det handlade om lathet och överlag uppl...
Visa mer
Irana Balayeva
(5)
Jag skulle vilja tacka till min fantastiska lärare Karin. Hon är väl engagerad och hon har vilja att lära oss. Hon har stor erfarenhet inom Barn och omsorg. Hon ger sitt bästa till oss. När hon förklarar lektion behövs det inte att läsa boken hemma. Man lär sig allt i skolan. Det räcker att lära sig när hon förklarar. Hon ger livs exemplar och b...
Visa mer
Nathalie Kindahl
(5)
Vård och omsorgsprogrammet på MoA lärcentrum i Linköping är toppen! Spännande utbildning med entusiastiska och engagerade lärare som verkligen brinner sin uppgift - att utbilda framtidens bästa undersköterskor!
Samad Ali
(5)
Min bästa lärare är Karin, Hon är väldigt duktig och snällt och den bästa kunskapen att lära sina elever, jag har lärd mig mycket av henne. Hon är min före bild som lärare eftersom jag vill bli också en lärare i framtiden.
Swlaf Salem
(5)
Fantastiska lärarna i hela världen.
Guisella Cardoso
(5)
Jag är jätte glad att studera i Moa. Mina lärare är bra, de känner till kursen. De har erfarenhet och viktigast av allt stöder de oss med kurserna. Vi har en fantastisk rektor som alltid lyssnar på oss när vi behöver henne. Detta är mitt sista år i skolan och jag rekommenderar det
Nirmin Namoura
(5)
Jag tycker om min utbildning med de snälla läraren
Besiana Nano
(5)
Moa lärcentrum är absolut en bra skola och lärarna som undervisar är väldigt trevliga och duktiga
Atilla Karadeniz
(5)
Man lär sig jätte mycket och jävligt bra lärare man har 🤗
Carola kristensen
(5)
Världens bästa Karin som gör lektioner a roliga har aldrig tyckt om skola men du får en att vilja gå ditt och man längtar tillomed efter nästa lektion.
Annam
(5)
Jag kan gott rekommendera Moa lärcentrum i Jönköping. Fantastiska pedagoger som hjälper till mycket när det gäller studierna samt får att lyckas med sina studier. Jag pluggar på flex och har fått den stöden som behövdes och behövs fortfarande.
Angelica Karlsson
(5)
Fantastisk personal och man får så bra hjälp så man känner att man verkligen kommer att lyckas med studierna
elin ivarson
(5)
Jättebra skola med bra lärare!
Ingegerd Ljunngqvist
(5)
jättebra skola i Jönköping :) läser på distans är 55 år nu ångrar man att man inte vågade ta steget tidigare :( trevlig personal alltid ett leende på läpparna när man kommer
Gillian
(5)
Moa Lärcentrum är en väldigt bra skola, särskilt lärarna. Lärarna är verkligen välkomnande och hjälpsamma. Med tanke på att det är en vuxenutbildning särskilt med utlänningar, försöker de undervisa i att använda enkla svenska som möjligt, vilket gör det enklare för eleverna att kunna förstå. Datorerna från skolan är också en stor hjälp. Skola...
Visa mer
N.N
(5)
Det är den mest fantastiska skolan. Lärarna är väldigt snälla. Jag lärde mig mycket och mycket på den här skolan och jag rekomndera det för alla att komma och studera här
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in