Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Entreprenörskolan butiksutbildning

Vissa människor väntar på sin chans. På Entreprenörskolan skapar du den.

Sedan 1997 har Entreprenörskolan examinerat över 2 000 yrkeshögskolestudenter. Utbildningarna och studenterna har medverkat till att skolan är en välkänd arena för utveckling och utbildning inom handel.

Efter avslutad utbildning hos Entreprenörskolan har 90 procent av tidigare studenter gjort karriärkliv inom handeln.

Parallellt med utbildningarna arbetar skolan idag med att utveckla ett entreprenörcentrum, som erbjuder olika typer av kompetensutveckling. Skolans kunder är företag och privatpersoner som vill utvecklas för att kunna möta en framtid i ständig förändring!


För mer information om Entreprenörskolan, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Utbildning Ort
Visual Merchandiser Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Entreprenörskolan

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Entreprenörskolan

Hitta till utbildaren

Entreprenörskolan

Hjortnäsvägen 35
793 31 LEKSAND

Recensioner

Tina   |   2018-02-04
En fantastisk utbildning med entusiastiska, engagerade och kompetenta lärare. Utbildningen ger dig verktyg och grunden till yrket, visual merchandiser. Det är en härlig resa under 6 månader, som efter utbildningen kan ta dig hur långt som helst... Personligen gjorde jag en "kovändning" mitt i livet och bytte yrke, 52 år gammal. Efter över 30å...
Visa mer
          (5)
Marlene   |   2017-05-11
Jag måste börja med att säga att lärarna är helt fantastiska. De är mer än bara lärare, de är coacher som verkligen bryr sig om sina elever på riktigt. Skolans lokaler är jättemysiga och maten är helt fantastisk. Utbildningen är jättebra , jag fick jobb som vm/säljare 2 månader efter jag tog mitt certifikat! kommer definitivt läsa mer kurser här !
          (5)
Susanna Tirén   |   2014-08-11
En underbar skola i en underbar miljö! Utbildningen känns väl genomarbetad av erfarna och mycket kunniga lärare. En utbildning som känns både bred och djup inom sitt specifika område. Kan bara ge mina bästa rekommendationer!
          (5)
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in