Elisabethskolan

Är du intresserad av hälsa, skönhet och välmående? Då är Elisabethskolans certifierade hud- och spaterapeututbildningar på hel- eller deltid rätt val för dig.  

Hud- och Spaterapeut en utbildning med många karriärmöjligheter  
Elisabethskolan, som är en erkänd hudterapeutskola sedan 1931, erbjuder dig en av marknadens bästa yrkesutbildningar inom hudvård, skönhet och kosmetik. Vi är en privat SHR- och CIDESCO godkänd hudvårdsskola i centrala Stockholm med mycket erfarna, kunniga och engagerade lärare. Efter avslutad examination hos oss på Elisabethskolan är du en välutbildad och mycket eftertraktad spa- och hudterapeut med många karriärmöjligheter både i Sverige och utomlands. 

Varför ska du välja Elisabethskolan? 

  • Du får en gedigen, välrenommerad hudterapeututbildning av hög kvalitet och internationell standard.

  • Efter avslutad examination är du en välutbildad och mycket eftertraktad hud- och spaterapeut med många karriärmöjligheter både i Sverige och utomlands. 

  • Vi har ett stort professionellt nätverk och kan till 100 % garantera att du kommer till en jobbintervju efter examination. 

  • Skolan har fokus på både lärande och välmående. Vi är glada att vi år efter år får höga recensioner från tidigare elever. 

Elisabethskolans elever är eftertraktade på arbetsmarknaden 
Efter avslutad examen kan du starta egen salong eller ta en anställning på salong, spa eller klinik. Du kan även samarbeta med hudläkare, apotek och stora produkt-leverantörer som kundrådgivare eller utbildare. Vill du arbeta utanför Sveriges gränser adderar du en internationell CIDESCO- examen.  

I utbildningen varvas praktiska och teoretiska lektioner samt praktik i vår egna salong.
Utbildningen ger dig gedigen teoretisk kunskap inom bland annat kosmetisk kemi, fysik, kroppens anatomi & fysiologi, dermatologi, ekonomi/entreprenörskap mm. Teorin varvas hela tiden med praktiska lektioner samt kundpraktik/försäljning i vår elevsalong och hudvårdsbutik

Kundpraktiken med behandlingar, rådgivning och försäljning är en viktig del i utbildningen och görs i vår ombonade elevsalong och hudvårdsbutik, alltid med lärare i närheten som stämmer av och besvarar frågor. Du får även goda kunskaper inom kassahantering och kundbokningar.

Vårt mål är att du efter avslutad examen ska ha den höga kompetens som kunder och arbetsgivare ställer på dagens moderna hudterapeuter.

SHR- och CIDESCO godkänd skola 
Elisabethskolan är godkänd av SHR och CIDESCO. Det innebär att en hudterapeututbildning på Elisabethskolan leder till skolans egna diplomering, att du kan efter examen bli medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation - SHR, samt ansöka om gesällbrev. Du har även möjlighet att gå upp i internationell CIDESCO-examination.

Studier på heltid eller deltid, vad passar dig bäst? 
På Elisabethskolan väljer du mellan att studera till hudterapeut på heltid i ett år (2 terminer) eller på deltid i två år (4 terminer). 


För mer information om Elisabethskolan, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Elisabethskolan

Varför välja Elisabethskolan?

Behov på arbetsmarknaden

Bli certifierad

100% får arbetsintervju

Utbildningar

Yrkesutbildning
Hälsa / Friskvård
Massage / SPA / Hudvård Längd Ort
Hud- och spaterapeut - Deltid 2 år Distans

Informationsmöte

Välkommen på Digital Informationsträff Onsdag den 3 Maj 2023 kl 18.00!

Är du intresserad av vår utbildning till hudterapeut? Har du svårt att komma till oss på ett fysiskt möte på dagtid? Då är vår digitala informationsträff perfekt för dig!

På träffen får du all information gällande skolan och utbildningen samt har du möjlighet att ställa frågor till skolans rektor som håller i mötet.

När? Onsdag den 3 Maj-2023 kl.18.00. (Mötet tar ca 1 tim)

Var? Mötet sker på Teams. Direktlänk till mötet hittar du längst upp på vår hemsida.

Varmt välkommen!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2023-05-03    Tid:   18:00 - 19:00  

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Elisabethskolan

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Elisabethskolan

St Paulsgatan 25
118 48 Stockholm

Tel: 084427240
elisabethskolan.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 4 recensioner.

Marie

Gick på Elisabethskolan 2010-2011. Kan varmt rekommendera skolan. Finns så mycket man kan jobba med efter avslutad utbildning.

Charlotte

Skolan är en seriös & underbar skola med proffsiga lärare & omtänksamhet som står högt på agendan. Rekommenderar alla att välja denna skola. Jag gick själv på den & är supernöjd!

J

Ett tufft lärorikt år där det bara är att bita ihop och fokusera på målet. Det är bara kvinnor på skolan och det kan vara tufft av och till, stämningen känns även bland lärarna. Det handlar ändå om utseende. Var beredd på att lägga ner mycket energi och tid på skolan men glöm inte att ha roligt! Lärarna är inga pedagoger så ibland kan de ha svår...

Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in