Visa distansutbildningar.se som: Mobil

ABF Stockholm Komvux & SFI

ABF komvux

ABF Stockholm Komvux anordnar vuxenutbildning i samarbete med de flesta kommuner i Stockholmsområdet. OBS! Distanskurser och vård- och omsorgsutbildningarna kan endast ansökas av dig som är folkbokförd i Stockholms kommun!

En komvuxutbildning för dig i Stockholm

ABF Stockholm Komvux har ett stort antal kurser på grundläggande och gymnasial nivå. Du läser kurserna i klassrum på dag- eller kvällstid - när det passar dig! Undervisningen sker i välkända ABF-huset mitt i City, i  Liljeholmen och Globen, som alla ligger i nära anslutning till tunnelbana och tvärbana.

Du är i centrum - ABF hjälper dig att lyckas

Skolans erfarna och engagerade lärare handleder och stöttar dig. Känner du att du behöver ytterligare stöd så erbjuder de extra undervisning i många ämnen. För ABF är det du som deltagare som står i centrum.

Klassrum eller distans – välj det som passar dig!

Från och med 2021 erbjuder ABF Stockholm de flesta kurser i både klassrums- och distansform, för närvarande endast för dig som är folkbokförd i Stockholms kommun. Som stöd har du den välkända och moderna lärplattformen Canvas där du får struktur, verktyg och stöd att klara dina studier. Och självklart har du möjlighet att träffa din lärare – på webben eller i klassrummet!

Komvux som komvux ska vara

Skolans deltagare brukar säga att ABF Stockholms Komvux är som Komvux ska vara. Med fokus på deltagaren, inte på att skolan ska tjäna pengar. Och precis så är det. ABF Stockholm är en idéburen organisation. Vi strävar inte efter ekonomisk vinst, utan efter att du ska lyckas med dina studier och ta nästa steg i livet.

Välkommen till ABF!


För mer information om ABF Stockholm Komvux & SFI, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med ABF Stockholm Komvux & SFI

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

ABF Stockholm Komvux & SFI

Sveavägen 41
111 40 Stockholm

Tel: 08-453 41 00
www.abfstockholm.se


Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in