Magisterprogram i kvalitets- och ledarskapsutveckling

Mittuniversitetet
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Distans
Distans
60 hp
Deltid
Startdatum: Höst 2023 - Distans
Antagningshistorik

Om utbildningen

Vill du leda verksamhetens utvecklings- och förbättringsarbete framåt med värderingar och en kultur som får människor att växa? I dagens snabbt föränderliga och komplexa samhälle behövs både systemsyn för att förstå hur helheten påverkas tillsammans med ett långsiktigt perspektiv som utvecklar organisationer att ta ansvar för mer än bara sin egen verksamhet. Med en magisterexamen i kvalitets- och ledarskapsutveckling får du de rätta kunskaperna för att leda och driva organisationers kvalitetsarbete i ett större samhällsperspektiv.

Så ansöker du

Avlagd kandidatexamen, yrkesexamen om minst 180 hp eller motsvarande utländsk examen inklusive ett självständigt arbete (examensarbete) om minst 15 hp.Svenska för grundläggande behörighet för högskolestudier på grundnivå.

Examen & Intyg

Magisterexamen

Mittuniversitetet

Hos oss på Mittuniversitetet möts människor, kompetens och nytänkande vid våra två campus – Sundsvall och Östersund. Vi har utbildningar som spänner över en rad olika områden –områden som samhällsvetenskap, beteendevetenskap, media, till vård, lärarutbildning samt IT, naturvetenskap och humaniora...


Läs mer om Mittuniversitetet och visa alla utbildningar.

Hitta till utbildaren

Mittuniversitetet

Härnösand, Sundsvall & Östersund

Tel: 0771-975000


Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in