Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Berlin, Distans
Distans
12-48 månader (beroende på ditt tidsschema)
Startdatum: Startdatum när som helst - Distans
M.A. Marketing Management

Om utbildningen

Ta en masterexamen inom Marketing Management online

Chefer inom marknadsföring och försäljning ställs inför allt mer komplexa och interaktiva ansvarsområden. Efter masterprogrammet inom Marketing Management kommer din framtida karriär motsvara chefspositioner inom områdena marknadsföring och/eller försäljning - på byråer, små och medelstora företag, stora internationella företag eller icke-statliga organisationer.

För att på bästa sätt förbereda dig för den internationella arbetsmarknaden erbjuds alla våra utbildningar till 100 % på engelska. Vad väntar du på?

Har du redan gått en utbildning, studerat vid ett universitet eller skaffat dig arbetslivserfarenhet? På IU International University of Applied Sciences har du möjlighet att få dina tidigare prestationer tillgodoräknade, helt kostnadsfritt. Genom att göra det kan du spara värdefull tid och minska studieavgifterna.

På campus

Programmet finns nu även tillgängligt på campus på ett av våra två internationella campus i Berlin eller Bad Honnef. Du kommer att undervisas av erfarna akademiker med minst tre års relevant yrkeserfarenhet. Detta program kommer att ge dig de färdigheter och information du behöver för att avancera din karriär. Du kommer också att vara berättigad till ett 18-månaders efterstudie visum, så att du kan arbeta i och utforska Tyskland efter dina studier.

Start på campus: Januari 2023

Längd: 12 eller 24 månader

Meritpoäng: 60 eller 120 ECTS

För mer information om M.A. Marketing Management, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja IU International University of Applied Sciences - Sweden?

  • Ackrediterad och erkänt omtalad världen över: Lyft din karriär med en europeisk examen
  • Prisvärda utbildningar
  • Flexibla betalningsalternativ: Stressfritt och enkelt!

Så ansöker du

Hur du påbörjar din utbildning med Online Degree Saver-programmet

När du har registrerat dig och påbörjat dina studier får du tillgång till en del av dina kurser, baserat på den tidsmodell du väljer. Du kommer att registreras som student först efter att 50% av det totala antalet ECTS har genomförts. Då får du tillgång till resten av dina kurser, och kommer att kunna fortsätta färdigt din utbildning.

Antagningshandlingarna måste tillhandahållas på engelska eller tyska, om de inte har utfärdats på något av dessa två språk krävs en översättning. Om du behöver översätta dina dokument kan vi hjälpa dig att hänvisa till våra pålitliga översättningspartners.

Stick ut från mängden - Lär dig tyska kostnadsfritt medan du studerar på IU

I den globaliserade värld vi lever i, lönar det sig att vara en sann medborgare globalt. Det är av den anledningen som IU International University of Applied Sciences erbjuder alla studenter tyska lektioner kostnadsfritt. Oavsett om du studerar online eller på campus har du tillgång till online lektioner med Speexx. Genom att ta vara på den möjligheten kan du öka dina färdigheter, anställningsmöjligheter och löne potential samt ge dig själv möjligheten att arbeta för tyska företag, eller till och med flytta till Europas största ekonomi. 

Kostnader

Lys upp sommaren med upp till 35% rabatt på dina studieavgifter

Nu kan du spara upp till 35% på ett studieprogram som öppnar upp för nya möjligheter världen över.

  • Rabatt för onlinestudiemodellen: 35%
  • Rabatt för klassrumsstudier: 25%

*Du kan börja när som helst.

Framtidsutsikter

Praktiskt taget alla företag säljer produkter eller tjänster, vilket innebär att karriärmöjligheterna är stora. Experter med gedigna kunskaper inom marknadsföring och försäljning är eftertraktade inom nästan alla karrärsområden. Från spännande nystartade företag till stora företagsledare, kommer en masterexamen inom Marketing Management online från IU hjälpa dig på vägen till en framgångsrik karriär och driva marknadsföringsaktiviteter för ett brett spektrum av företag. Med en masterexamen i Marketing Management kan du arbeta som...

  • Digital Communications Manager 
  • Brand Manager 
  • Marketing/Sales Manager

IU International University of Applied Sciences - Sweden

IU University of Applied Sciences

IU University of Applied Sciences tillhandahåller kvalitetsprogram för kandidat-, master- och MBA-examen med ett helt nytt tillvägagångssätt. Vi har etablerat ett flertal campus för studenter som vill slutföra sina studier på plats men erbjuder även våra program online för distansutbildning....


Läs mer om IU International University of Applied Sciences - Sweden och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: M.A. Marketing Management

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

IU International University of Applied Sciences - Sweden

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in