Universitets- & högskoleutbildning

M.Sc. Cyber Security

IU International University of Applied Sciences - Sweden, i Berlin (+1 orter)
Längd
12-48 månader (beroende på ditt tidsschema)
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Nästa startdatum
Startdatum när som helst se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
12-48 månader (beroende på ditt tidsschema)
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Nästa startdatum
Startdatum när som helst se detaljer
Utbildningsform
Distans
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

M.Sc. Cyber Security

Ta en masterexamen inom Cyber Security

I takt med en snabba tillväxten inom digitalisering ökar antalet cyberattacker mot mjukvaror och system. För att säkerställa konfidentialitet, tillgänglighet och integritet av data har i princip varje företag, organisation och myndighet kompetenta cybersäkerhetsexperter. Till grund av antalet cyberattacker som ökat, är efterfrågan av säkerhetsexperter som identifierar och motverkar cyberattacker större än någonsin.

Med masterprogrammet inom Cyber Security får du alla färdigheter som krävs för att skydda data och säkerställa toppsäkerhetsåtgärder för system som används av företag över hela världen. Med hjälp av statistiska och digitala kriminaltekniska metoder, kommer du bli specialist på att skydda datasystem från att drabbas av cyberattacker, risker eller skadlig programvara.

Denna utbildning ges som ett sammanhängande program på 120 ECTS.

På campus

Med vårt on-campus alternativ kommer du vara lämpad för ett 18-månaders efterstudie visum vilket ger dig möjligheten att utforska och börja jobba i Tyskland efter dina studier.

Start på campus: Januari 2023

Längd: 24 månader

Meritpoäng: 120 ECTS

För mer information om M.Sc. Cyber Security, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande kursstarter

1 tillgängligt startdatum

Startdatum när som helst

  • Distans
  • Distans

Varför välja IU International University of Applied Sciences - Sweden?

  • Ackrediterad och erkänt omtalad världen över: Lyft din karriär med en europeisk examen
  • Prisvärda utbildningar
  • Flexibla betalningsalternativ: Stressfritt och enkelt!

Så ansöker du

Hur du påbörjar din utbildning med Online Degree Saver-programmet

När du har registrerat dig och påbörjat dina studier får du tillgång till en del av dina kurser, baserat på den tidsmodell du väljer. Du kommer att registreras som student först efter att 50% av det totala antalet ECTS har genomförts. Då får du tillgång till resten av dina kurser, och kommer att kunna fortsätta färdigt din utbildning.

Antagningshandlingarna måste tillhandahållas på engelska eller tyska, om de inte har utfärdats på något av dessa två språk krävs en översättning. Om du behöver översätta dina dokument kan vi hjälpa dig att hänvisa till våra pålitliga översättningspartners.

Stick ut från mängden - Lär dig tyska kostnadsfritt medan du studerar på IU

I den globaliserade värld vi lever i, lönar det sig att vara en sann medborgare globalt. Det är av den anledningen som IU International University of Applied Sciences erbjuder alla studenter tyska lektioner kostnadsfritt. Oavsett om du studerar online eller på campus har du tillgång till online lektioner med IU engelska kurser. Genom att ta vara på den möjligheten kan du öka dina färdigheter, anställningsmöjligheter och löne potential samt ge dig själv möjligheten att arbeta för tyska företag, eller till och med flytta till Europas största ekonomi. 

Kostnader

Lys upp sommaren med upp till 35% rabatt på dina studieavgifter

Nu kan du spara upp till 35% på ett studieprogram som öppnar upp för nya möjligheter världen över.

  • Rabatt för onlinestudiemodellen: 35%
  • Rabatt för klassrumsstudier: 25%

*Du kan börja när som helst.

Framtidsutsikter

Efter masterprogrammet inom Cybersecurity kommer du profileras som en eftertraktad kandidat som kan reagera effektivt på cyberincidenter, såväl som för kriminaltekniska metoder för identifiering och försvar.

Du kommer ha de nödvändiga färdigheterna som krävs för att ta ansvar över centrala säkerhetsarkitekturer, samt för att med självsäkerhet ge råd till företag och team kring hur cybersäkerhet optimeras på bästa möjliga vis. Som expert inom området erhålls du utmärkta möjligheter att arbeta som chef inom området. Du har också möjlighet för att ansvara för digitala transformationer av team och företag baserat på "security by design", och arbeta med externa byråer för att upptäcka och avskräcka kriminella aktiviteter.

Intresseanmälan

Request information

Want to know more about this program, M.Sc. Cyber Security? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.
Currently living in *
Nationality *

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
IU International University of Applied Sciences - Sweden

IU University of Applied Sciences

IU University of Applied Sciences tillhandahåller kvalitetsprogram för kandidat-, master- och MBA-examen med ett helt nytt tillvägagångssätt. Vi har etablerat ett flertal campus för studenter som vill slutföra sina studier på plats men erbjuder även våra program online för distansutbildning....

Läs mer om IU International University of Applied Sciences - Sweden och visa alla utbildningar.

Highlights