Universitets- & högskoleutbildning

M.A. Project Management

Längd
12-48 månader (beroende på ditt tidsschema)
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Nästa startdatum
Startdatum när som helst se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
12-48 månader (beroende på ditt tidsschema)
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Nästa startdatum
Startdatum när som helst se detaljer
Utbildningsform
Distans
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

M.A. Project Management

Ta en masterexamen inom Project Management

Planera, hantera och övervaka projekt och deras genomförande; samla ditt projektteam, övervaka teamets framgång; vara delaktig, förutse utmaningar och erbjuda snabba lösningar; använd dina breda kunskaper inom företagsledning, teknik och psykologi för att få ut det bästa av teamet och se till att alla arbetar tillsammans effektivt.

Om detta låter som någonting som passar dig är det masterprogrammet i Project Management ditt första steg mot en karriär som innebär alla tidigare nämnda arbetsområden.

Masterprogrammet erbjuds i två olika program:

Programmet på 120 ECTS, för studenter med en grundexamen i ekonomi eller ingenjör. Detta fyra terminers (eller längre) program kommer att utveckla dina grundutbildningsfärdigheter och förbereda dig för ledningsansvar relaterat till projektarbete. Du kommer att lära dig hur du implementerar ett brett utbud av projektledningsmetoder och bästa praxis, tillsammans med att finslipa de olika soft skills som hjälper dig att hantera olika team i ambitiösa projekt.

Programmet på 60 ECTS är tillgängligt för studenter med en 240-ECTS grundexamen och yrkeserfarenhet av projektledningsroller, samt någon form av grundexamen.

För mer information om M.A. Project Management, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande kursstarter

1 tillgängligt startdatum

Startdatum när som helst

  • Distans
  • Distans

Varför välja IU International University of Applied Sciences - Sweden?

  • Ackrediterad och erkänt omtalad världen över: Lyft din karriär med en europeisk examen
  • Prisvärda utbildningar
  • Flexibla betalningsalternativ: Stressfritt och enkelt!

Så ansöker du

Hur du påbörjar din utbildning med Online Degree Saver-programmet

När du har registrerat dig och påbörjat dina studier får du tillgång till en del av dina kurser, baserat på den tidsmodell du väljer. Du kommer att registreras som student först efter att 50% av det totala antalet ECTS har genomförts. Då får du tillgång till resten av dina kurser, och kommer att kunna fortsätta färdigt din utbildning.

Antagningshandlingarna måste tillhandahållas på engelska eller tyska, om de inte har utfärdats på något av dessa två språk krävs en översättning. Om du behöver översätta dina dokument kan vi hjälpa dig att hänvisa till våra pålitliga översättningspartners.

Stick ut från mängden - Lär dig tyska kostnadsfritt medan du studerar på IU

I den globaliserade värld vi lever i, lönar det sig att vara en sann medborgare globalt. Det är av den anledningen som IU International University of Applied Sciences erbjuder alla studenter tyska lektioner kostnadsfritt. Oavsett om du studerar online eller på campus har du tillgång till online lektioner med IU engelska kurser. Genom att ta vara på den möjligheten kan du öka dina färdigheter, anställningsmöjligheter och löne potential samt ge dig själv möjligheten att arbeta för tyska företag, eller till och med flytta till Europas största ekonomi. 

Kostnader

Lys upp sommaren med upp till 35% rabatt på dina studieavgifter

Nu kan du spara upp till 35% på ett studieprogram som öppnar upp för nya möjligheter världen över.

  • Rabatt för onlinestudiemodellen: 35%
  • Rabatt för klassrumsstudier: 25%

*Du kan börja när som helst.

Framtidsutsikter

En karriär inom Project Management innebär många nya utmaningar: samordna gruppmedlemmar som arbetar på distans, få insikter från avancerade datamått, implementera agila arbetssystem. Det är just av den anledningen en välutbildad projektledare, som kombinerar affärskunskaper med teknisk skicklighet, är en avgörande faktor för framgången för storskaliga, komplexa projekt.

Genom att utveckla denna yrkesprofil kommer du att kunna arbeta i, till exempel, en av följande roller efter examen:

  • Project Manager/Programme Manager
  • SCRUM Master
  • IT Project Manager

Intresseanmälan

Request information

Want to know more about this program, M.A. Project Management? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.
Currently living in *
Nationality *

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
IU International University of Applied Sciences - Sweden

IU University of Applied Sciences

IU University of Applied Sciences tillhandahåller kvalitetsprogram för kandidat-, master- och MBA-examen med ett helt nytt tillvägagångssätt. Vi har etablerat ett flertal campus för studenter som vill slutföra sina studier på plats men erbjuder även våra program online för distansutbildning....

Läs mer om IU International University of Applied Sciences - Sweden och visa alla utbildningar.

Highlights