Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)

Master of Business Administration (one year)

IU International University of Applied Sciences - Sweden, i Berlin (+1 orter)
Längd
12-24 månader (beroende på ditt tidsschema)
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Nästa startdatum
Startdatum när som helst (+2 starter)
Utbildningsform
Klassrum, Distans
Längd
12-24 månader (beroende på ditt tidsschema)
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Nästa startdatum
Startdatum när som helst (+2 starter)
Utbildningsform
Klassrum, Distans
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

MBA ONE YEAR

Ta en examen inom Master of Business Administration (MBA) 

Det finns många anledningar till att läsa en Master of Business Administration – oavsett din akademiska bakgrund eller vilket skede av din karriär du befinner dig i. En MBA ger dig alla ledaregenskaper och färdigheter du behöver för alla verksamhetsdiscipliner, som t.ex. ekonomi, ekonomi och ledarskap. Vår högt rankade "One-Year MBA" förbereder dig för den globala arbetsmarknaden med ett praktiskt tillvägagångssätt och internationell orientering.

Utbildningen ger dig rätt kompetens för att analysera konkurrenter och marknader, utveckla nya produkter och affärsidéer, ge råd till kunder, leda olika avdelningar och team eller strategiskt positionera ett varumärke. Det är ett utmärkt val för alla som vill gå in i en roll inom ledarskap, eller för entreprenörer som vill starta eget företag. Du kommer utveckla en stark grund inom företagsadministration och ledning och börja bygga ett nätverk av affärskontakter som kan driva på din framgång senare yrkeskarriären. Du kan också välja att förlänga din MBA, specialiserad på ett av fem områden och fokusera på din ideala karriär. 

Har du redan gått en utbildning, studerat vid ett universitet eller skaffat dig arbetslivserfarenhet? På IU International University of Applied Sciences har du möjlighet att få dina tidigare erfarenheter tillgodoräknade, helt kostnadsfritt. Genom att göra det kan du spara mycket tid och minska studieavgifterna.

För mer information om Master of Business Administration (one year), vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 startdatum

Startdatum när som helst

 • Klassrum
 • Berlin

Startdatum när som helst (Online+MyStudies)

 • Distans
 • Distans

Varför välja IU International University of Applied Sciences - Sweden?

 • Ackrediterad och erkänt omtalad världen över: Lyft din karriär med en europeisk examen
 • Prisvärda utbildningar
 • Flexibla betalningsalternativ: Stressfritt och enkelt!

Så ansöker du

Hur du påbörjar din utbildning med Online Degree Saver-programmet

När du har registrerat dig och påbörjat dina studier får du tillgång till en del av dina kurser, baserat på den tidsmodell du väljer. Du kommer att registreras som student först efter att 50% av det totala antalet ECTS har genomförts. Då får du tillgång till resten av dina kurser, och kommer att kunna fortsätta färdigt din utbildning.

Antagningshandlingarna måste tillhandahållas på engelska eller tyska, om de inte har utfärdats på något av dessa två språk krävs en översättning. Om du behöver översätta dina dokument kan vi hjälpa dig att hänvisa till våra pålitliga översättningspartners.

Stick ut från mängden - Lär dig tyska kostnadsfritt medan du studerar på IU

I den globaliserade värld vi lever i, lönar det sig att vara en sann medborgare globalt. Det är av den anledningen som IU International University of Applied Sciences erbjuder alla studenter tyska lektioner kostnadsfritt. Oavsett om du studerar online eller på campus har du tillgång till online lektioner med IU engelska kurser. Genom att ta vara på den möjligheten kan du öka dina färdigheter, anställningsmöjligheter och löne potential samt ge dig själv möjligheten att arbeta för tyska företag, eller till och med flytta till Europas största ekonomi. 

Kostnader

Lys upp sommaren med upp till 30% rabatt på dina studieavgifter

Nu kan du spara upp till 30% på ett studieprogram som öppnar upp för nya möjligheter världen över.

 • Rabatt för onlinestudiemodellen: 30%
 • Rabatt för klassrumsstudier: 25%

*Du kan börja när som helst.

Framtidsutsikter

En MBA utbildning är eftertraktad över hela världen och förbereder dig med de metoder, verktyg och färdigheter som behövs för att få inflytande i affärsvärlden. Oavsett om du tänker starta ditt eget företag eller arbeta i ledande roller på toppföretag, kommer "One-Year MBA" med IU International University of Applied Sciences Online Studies hjälpa dig att nå dina mål. Du kommer kunna arbeta som exempelvis... 

 • Business Development Manager
 • Consultant
 • Senior Brand Manager

Intresseanmälan

Request information

Want to know more about this program, Master of Business Administration (one year)? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.
Currently living in *
Nationality *

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
IU International University of Applied Sciences - Sweden

IU University of Applied Sciences

IU University of Applied Sciences tillhandahåller kvalitetsprogram för kandidat-, master- och MBA-examen med ett helt nytt tillvägagångssätt. Vi har etablerat ett flertal campus för studenter som vill slutföra sina studier på plats men erbjuder även våra program online för distansutbildning....

Läs mer om IU International University of Applied Sciences - Sweden och visa alla utbildningar.

Highlights