Visa distansutbildningar.se som: Mobil


Välkommen till Påhlmans Handelsinstitut!

Påhlmans Handelsinstitut erbjuder utbildningar och kurser i bl.a. ekonomi, juridik och HR. Något som är unikt för Påhlmans Handelsinstitut är kombinationen av teori och praktik som uppskattas av våra studerande. Hög kvalitet och trivsel är en genomgående och viktig del av vardagen. Vår långa erfarenhet, handplockade lärare och näringslivsanpassade utbildningar gör Påhlmans Handelsinstitut till det självklara valet för dig som vill utvecklas vidare.

Yrkesinriktade utbildningar
Våra Certifieringsutbildningar vänder sig till dig som snabbt vill ut i arbetslivet och bli förberedd för de arbetsuppgifter som väntar dig. I samtliga våra utbildningar ingår företagspraktik och vi varvar teori med praktiska övningar.

Kurser
Vår lärare är handplockade och själva yrkesverksamma inom de ämnen som de undervisar i. Våra kurser passar bra ifall du vill kombinera dina studier med jobb.YH-utbildning som ger jobb!

Online
Kurser och utbildningar inom Ekonomi, HR och Juridik. Vi erbjuder både kortare kurser i allt från Officepaketet, Excel, löneadministration, bokföring, bokslut med mera till certifieringsutbildningar på distans, exempelvis Ekonomiassistent, Löneadministratör och Paralegal. Du väljer själv när och var du vill studera!

YH
Vi anordnar studiemedelsberättigad YH-utbildning (yrkeshögskoleutbildning) på heltid. Utbildningen är framtagen i samarbete med företrädare för respektive bransch. I utbildningen ingår praktik (LiA) på en arbetsplats och du får under studietiden arbeta i nära samarbete med olika företag samt genomföra en rad skarpa projektarbeten.

Företagsanpassade utbildningar
Påhlmans Handelsinstitut skräddarsyr utbildningar för grupper och företag och vi erbjuder ett stort antal utbildningsmöjligheter anpassade efter just ditt företag.

Påhlmans Handelsinstitut är en del av studieförbundet Medborgarskolan.


För mer information om Påhlmans handelsinstitut, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - Påhlmans handelsinstitut

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Påhlmans handelsinstitut

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Påhlmans handelsinstitut

Påhlmans handelsinstitut

Box 19193 Hagagatan 23 A, Box 191 93
104 32 Stockholm


Recensioner

Amanda   |   2018-06-04
Jag tycker att kursen har haft ett väldigt bra upplägg. Enkelt att förstå och enkelt att hovra fram och tillbaka i systemet. Inför tentan kunde man gå tillbaka och skumma igenom tidigare kapitel. Jag tyckte personligen om de klickbara övningsproven. Fick god hjälp av läraren i både studiecirklar, sms samt telefonsamtal.
          (5)
Marina   |   2018-04-11
Säljer kurs löneadministratör med bokföring och praktik men levererar inte den del av avtalet som motsvarar praktik. Jag rekommenderar inte kurs om du kan inte hitta praktik själv. Jag blev lurad- ingen praktik!
          (1)
Ann-Charlott   |   2017-10-04
Utbildningen var i helhet bra. Man fick en överblick över det viktigaste. Nivån på lärarna varierade dock mycket. Sen borde delen Löneadministration II få fler lektionstimmar.
          (4)
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in