Mälardalens universitet

i Västerås (+ 9 orter)

Om skolan

Ditt livs resa börjar på Mälardalens universitet

Mälardalens universitet är en startstation för dig som vill vidare. Vi är en av de bästa i landet på att ge utbildning som leder till jobb. Cirka 80 procent av våra studenter får jobb inom ett år efter examen. Inte så dumt för din framtida karriär, eller hur? 

Lätt att trivas under resans gång 

En stort universitet, men ändå nära till allt. Som student är det lätt att trivas på Mälardalens universitet. När du väljer MDH, får du inte bara en utbildning av hög kvalitet, du får också närheten alla pratar om. Närhet till dina lärare. Närhet till arbetsgivare och näringsliv. Och tack vare centrala campus i Västerås och Eskilstuna: närhet till kultur, nöjen, idrott och affärer.

Toppbetyg av näringslivet

Visste du att vi får toppbetyg i Svenskt Näringslivs granskning av högskolors samverkan med näringslivet? Tack vare detta får du som student tillgång till många viktiga nätverk och kontakter under studietiden.

Brett utbud och bostadsgaranti

Inom vilket område vill du plugga? Vi har ett brett utbud av utbildningar inom teknik, vård, ekonomi och lärarutbildningar. Dessutom har vi bostadsgaranti för studenter som flyttar hit. Eller så kan du välja att pendla till oss. Från Stockholm tar det bara en timme med tåg. Var börjar din resa?

Visa alla utbildningar med Mälardalens universitet

Utbildningar

Beskrivning och boende

Hitta till utbildaren

Mälardalens universitet

Box 883
721 23 Västerås


Recensioner

Snittbetyg: 3,4

Baseras på 61 recensioner
Skriv en recension
1/5
Jon Doe
30 mar 2024
Patetisk skola

Skolan marknadsför sig som en dynamisk plats för framtida affärsledare inom digitalisering, med ett uttalat samarbete med näringslivet och organisationer för en praktisk utbildn...

Visa mer
1/5
Vera
13 dec 2023
Tufft utbildning och ingen hjälp

Eleven studerar själv 90% hemma, fastan utbildningen är heltid! Dåligt struktur, de ämnen som inte är viktigt studerar man 3 månader och sen anatomi som kräver väldigt mycket en...

Visa mer
1/5
Emma
27 sep 2023
Ett skämt

Ssk programmet är ett skämt. Som flera påpekat så funkar inte ledningen, elever måste trippa på tå för att överhögheten alltid har rätt. Man får ingen hjälp.

Highlights