Enskilda kurser (YH)

Projektekonomi för hållbara projekt i fastighetsförvaltningen, Distans

Utbildningstakt
Deltid, distans
Nästa startdatum
november 2024 se detaljer
Utbildningsform
Distans
Utbildningstakt
Deltid, distans
Nästa startdatum
november 2024 se detaljer
Utbildningsform
Distans
Få mer information om utbildningen 👍

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

november 2024

  • Distans
  • Distans

Om utbildningen

Spetskompetens inom projektekonomi för hållbara projekt

Krav från kunder, ägare och myndigheter gör att kompetenser inom energieffektivisering, införande av digital teknik och olika insatser för att skapa en hållbar fastighetsförvaltning är mycket efterfrågade i fastighetsbranschen. Denna kurs har ett fokus på projektekonomi och styrning av de hållbara projekt och investeringar inom fastighetsförvaltningen som syftar till att införa innovativ teknik och minska energianvändningen samt utsläppet av växthusgaser.

Vem bör gå denna kurs?

Kursen vänder sig till dig som idag arbetar som exempelvis fastighetsförvaltare, teknisk förvaltare eller fastighetstekniker, eller motsvarande yrkesroller. Genom denna kurs får du en fördjupad och breddad kompetens inom projektekonomi med fokus på hållbara projekt inom fastighetsförvaltningen.

Utbildningens upplägg

Utbildningen är på distans och du följer undervisningen genom lektioner som streamas live. Studietakten är 25%. Studierna går att kombinera med heltidsarbete. Utbildningen är kostnadsfri men eventuell kostnad för kurslitteratur kan tillkomma.

För mer information om Projektekonomi för hållbara projekt i fastighetsförvaltningen, Distans, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Behörighet

Grundläggande behörighet samt minst ett års yrkeserfarenhet från yrkesroller som fastighetsförvaltare, teknisk förvaltare, fastighetstekniker, eller motsvarande yrkesroller. Detta kan styrkas med arbetsgivarintyg eller liknande.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Projektekonomi för hållbara projekt i fastighetsförvaltningen, Distans

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
JENSEN yrkeshögskola
Isafjordsgatan 30A
Stockholm

JENSEN yrkeshögskola - Snabbaste vägen till nytt jobb!

Tillsammans med JENSEN yrkeshögskola tar du första steget mot din nya karriär! Skolans utbildningskoncept ”Träning för verkligheten” innebär en helhetssyn på vad som krävs för att du ska lyckas med dina studier, utvecklas som person och bli framgångsrik i din...

Läs mer om JENSEN yrkeshögskola och visa alla utbildningar.

Highlights