Inredningskurser

Vi utbildar Sverige inom inredning

Sedan 2007 har Inredningskurser utbildat eftertraktade inredare, homestagingskonsulter och inredningsstylister med bas i Malmö, Göteborg & Stockholm. Stort fokus läggs på praktiska övningar, för att du som elev ska få bästa möjliga grund att stå på när du ger dig ut i arbetslivet, både i form av hantverkskunskap och arbetsprover. Efter avslutad utbildning hos oss på Inredningskurser ska du känna dig kompetent att ta dig an din nya yrkesroll.

Vi brinner för att se våra elever lyckas och förverkliga sina drömmar om att skapa en meningsfull och kreativ vardag!

Förutom de certifierade yrkesutbildningarna finns även grundkurser i inredning för den som vill utforska sitt intresse. Vem vet? Kanske är det startskottet för din nya karriär?

Tveka inte och kontakta Inredningskurser idag för mer information!


För mer information om Inredningskurser Sverige AB, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Inredningskurser Sverige AB

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Inredningskurser Sverige AB

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Inredningskurser Sverige AB

Grimsbygatan 24
211 20 Malmö

Tel: 040-511 311
www.inredningskurser.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 213 recensioner.

Gemima

Jag tycker att kursen har varit mycket lärorik. Jag har lärt mig mycket om färg och form och det jag tycker är roligast, digitala ritningar. Jag känner att jag har utvecklats mycket och är väldigt glad att jag började läsa denna kurs!

Eva-Lena

Kursen är bra och lärorik. Man har lyckats fånga oss elever att ta steg för steg med nyfikenhet om vad som gömmer sig i nästa lektion.

Isabelle

Att läsa den här kursen med inredningskurser.se har varit en fantastisk tid! Kursen är bred och man lär sig väldigt mycket, jag har njutit av varje sekund. Jag längtar tills jag kan kasta mig ut på arbetsmarknaden och visa vad jag kan!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in