Certifierad Homestagingkonsult

Inredningskurser Sverige AB
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
4-12 mån (beroende på studietakt)
Deltid
16 500 SEK Momsfri
Startdatum: Kursstart sker löpande - Distans

Videoreportage

homestaging

Certifierad Homestagingkonsult

Certifierad Homestagingkonsult

Du har ett brinnande intresse för inredning villl jobba med att styla hem inför försäljning efter avslutad utbildning. I denna utbildning lär du dig inredningsrelaterade ämnen från grunden och får en insyn i hur du homestagingyrket och branschen fungerar.

Om utbildningen

Homestyling eller homestaging, innebär att man stylar upp bostaden för att framhäva den på bästa möjliga sätt för de köpare som kan tänkas vara intresserade av den. Man gör det för att t.ex. visa på planlösning och funktion som annars är svårt att föreställa sig som köpare. Ofta leder detta till ett högre försäljningspris, men ibland är det nödvändigt för att en bostad ska säljas över huvudtaget.

Vår utbildning är riktad till dig som vill arbeta med att styla objekt inför försäljning. Efter utbildningen kan du arbeta som anställd på ett homestagingföretag eller starta eget inom branschen.

Du kommer att arbeta med ”verkliga” homestagingar i teorin och praktiken, där du ska föreslå de förändringar som krävs, du kommer att planera tidsåtgång & göra budget för olika projekt.

Du arbetar med verkliga kunder redan under utbildningen om du känner dig redo, annars kan du använda ditt eget hem.

För mer information om Certifierad Homestagingkonsult, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Målgrupp

Vem kan läsa?

Den här kursen vänder sig till dig som vill arbeta professionellt med homestyling (homestaging). Inga förkunskaper krävs.

Examen & Intyg

Efter avslutad och godkänd utbildning utfärdas en certifiering och ett samlat slutbetyg.
Du får efter godkänd genomgången utbildning titeln Certifierad Homestagingkonsult.

Kursplan

Kostnader

16 500 kr

Betala och starta direkt – du väljer hur du vill betala kursen via Klarna (betala allt på en gång eller delbetala på upp till 72 månader) och får direkt tillgång till utbildningen på din kurssida, oavsett när på dygnet du anmäler dig.

Ansök och starta senare – du gör en anmälan och får en kursplats på kursen du sökt. Vi kommer då att kontakta dig för att planera in din kursstart. Välj också detta alternativ om du av någon anledning inte kan betala via Klarna eller det är ett företag som ska betala din faktura.

Inredningskurser Sverige AB

Inredningskurser

Sedan 2007 har Inredningskurser utbildat eftertraktade inredare, homestagingskonsulter och inredningsstylister med bas i Malmö, Göteborg & Stockholm. Stort fokus läggs på praktiska övningar, för att du som elev ska få bästa möjliga grund att stå på när du ger dig...


Läs mer om Inredningskurser Sverige AB och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Certifierad Homestagingkonsult

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Inredningskurser Sverige AB

Grimsbygatan 24
211 20 Malmö


Recensioner

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 30 recensioner.

Erika

Tycker att det har varit en mycket givande kurs, där det har givit mig utrymme att utforska och lära mig mer om styling genom att kika runt på olika stylingbolags hemsidor. Roliga och givande inlämningsuppgifter. Inte så lång kurs.

Jenny

Har fått insikt i att det är många delar att tänka på i samband med homestaging. Många bra och konkreta tips att ta med sig.

Louise

Tyckte den va rolig och givande

Kursplan

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in