Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Grundkurs - inredning

Inredningskurser Sverige AB
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
10 - 40 veckor (beroende på studietakt)
Heltid/deltid
8 000 SEK Momsfri
Startdatum: Löpande starter - Distans
inredning grundkurs

Grundkurs - inredning

Att inreda - grundkurs i inredning

Du kanske vet att du gillar inredning – men du vet ännu inte hur du ska ta dig vidare. Då är den här kursen perfekt för dig! Här får du en introduktion till flera olika områden inom inredning, vilket ger en bra grund att inreda ditt eget hem eller för att studera vidare.

Om kursen

Kursen vänder sig till dig som vill ha grundläggande kunskaper inom inredning för att kunna skapa en helhet i ditt hem. Kursen ger även en viktig grund till dig som funderar på att arbeta med inredning och/eller homestaging. Då kan du efter denna kurs läsa vidare till inredare.

Hur går det till att läsa hos oss?

Som elev hos oss får du tillgång till din personliga kurssida, där du hittar dina lektioner & får din feedback/dina betyg upplagda. Här får du en översikt av hur stor del av kursen/utbildningen du har kvar och kan gå i förväg och arbeta med lektioner om du ligger före planen.

Här kan du också hålla kontakt med dina kursdeltagare.

Varje lektion avslutas med inlämningsuppgifter för att du ska få befästa det du lär dig under lektionerna. Det är teoretiska och praktiska uppgifter blandade med varandra. Efter varje inlämningsuppgift får du feedback från en lärare.

Kursen är endast en hobbykurs och för att arbeta med inredning professionellt krävs vidareutbildning, t.ex. vår fortsättningskurs till Certifierad Inredare.

För mer information om Grundkurs - inredning, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Målgrupp

Vem kan läsa?

Den här kursen vänder sig till dig som har ett intresse av inredning och vill få kunskaper om olika inredningsrelaterade områden för att kunna skapa en harmonisk inredning.

Kursintyg

Efter avslutad och godkänd kurs utfärdas ett diplom som skickas ut till dig på post.

Kursinnehåll

Kostnader

8 000 kr.

I kursavgiften ingår kurslitteratur som skickas i ett startpaket när du anmäler dig till en kurs hos oss. Det tillkommer kostnad för kursmaterial såsom pennor, papper, linjal och annat ritmaterial.

Betala och starta direkt – du väljer hur du vill betala kursen via Klarna (betala allt på en gång eller delbetala på upp till 72 månader) och får direkt tillgång till utbildningen på din kurssida, oavsett när på dygnet du anmäler dig.

Ansök och starta senare – du gör en anmälan och får en kursplats på kursen du sökt. Vi kommer då att kontakta dig för att planera in din kursstart. Välj också detta alternativ om du av någon anledning inte kan betala via Klarna eller det är ett företag som ska betala din faktura.

Inredningskurser Sverige AB

Inredningskurser

Sedan 2007 har Inredningskurser utbildat eftertraktade inredare, homestagingskonsulter och inredningsstylister med bas i Malmö, Göteborg & Stockholm. Stort fokus läggs på praktiska övningar, för att du som elev ska få bästa möjliga grund att stå på när du ger dig...


Läs mer om Inredningskurser Sverige AB och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Grundkurs - inredning

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Inredningskurser Sverige AB

Grimsbygatan 24
211 20 Malmö


Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 33 recensioner.

Emma

Bra grundkurs där man fick en bra överblick och  introduktion till olika områden inom inredning.

Maja

Jag är väldigt nöjd med kursen och jag känner verkligen att jag utvecklats och lärt mig mycket under kursens gång. Ibland kunde jag uppleva vissa delar som lite otydliga bara.

Caroline

Kursen var väldigt lärorik, bra och jag känner att jag har fått med mig mycket bra kunskaper.

Kursinnehåll

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in