EBT Academy

i Stockholm (+ 4 orter)
Få mer information om skolan 👍

Videoreportage

Om skolan

plugga till PT

Vad gör vi på EBT Academy?

EBT Academy erbjuder en heltäckande PT utbildning med ett holistiskt arbetssätt. Utbildningen har utvecklats av läkare, fysioterapeuter, atleter, beteendevetare och marknadsföringsexperter – allt för att ge dig bästa möjliga start på din karriär.

En av de bästa utbildningarna där du undervisas i kost, hälsa, träning, fysiologi, de psykologiska mekanismer som ligger bakom nyckeln till långsiktiga resultat och mycket mer. Du kommer kunna få dina kunder att skapa nya vanor på riktigt.

Dessutom får du lära dig hur du bäst marknadsför dig som PT – allt för att du som nyutbildad ska ha de bästa verktygen med dig ut i arbetslivet.

Vi finns här för att hjälpa dig välja en utbildning som värdesätter och ser efter dina behov. Vi erbjuder tre olika utbildningar. En All Inclusive PT Utbildning i Stockholm, Göteborg och Malmö som ger dig dubbla licenser, en Distans PT Utbildning med internationella licens, samt en kostrådgivare utbildning på avancerad nivå.

Våra färdigutbildade personliga tränare arbetar idag på flera av de större gymkedjorna, såsom Fitness 24/7, Actic, Nordic Wellness men även utomlands. Vi är båda nationellt samt internationellt ackrediterade av Europe Active samt FRISK. Vi erbjuder gratisföreläsningar 2 gånger per år till våra elever, efter slutförd utbildning. Fördelarna är många att välja vår PT utbildning.

Finns där jobb som PT?

Arbetsmarknaden för personliga tränare växer för varje år. Alla stora gymkedjor, bland annat Fitness24/7, SATS, Nordic Wellness och Actic söker personliga tränare här och nu. Din kompetens behövs, och vi garanterar arbetsintervju.

TVÄRPROFESSIONELLT

Utbildningen har utvecklats av läkare, fysioterapeuter, beteendevetare, atleter och marknadsföringsexperter med hållbar träning och livsstil som drivkraft.

FÅ KLIENTER DIREKT

Marknadens mest kompletta PT-utbildning med en holistisk syn på kost och träning.

TRÄNINGSPSYKOLOGISKA ASPEKTER

Den enda utbildningen som ger dig kunskaper i träningspsykologi och beteendeförändring för långvariga resultat.

VERKTYG FÖR FRAMGÅNG

Under våra utbildningar får du alla de verktyg du och dina klienter behöver för att bli framgångsrika.

INDIVIDFOKUSERAD UTBILDNING

Vi arbetare individfokuserat och har därför ett begränsat antal platser per utbildningstillfälle. På så sätt upprätthåller vi en hög kvalité och försäkrar oss om att du som elev känner dig trygg och får det stöd du behöver.


För mer information om EBT Academy, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med EBT Academy

Varför välja EBT Academy?

Erbjuder delbetalning

Bli licensierad

98% rekommenderar denna utbildning 

Utbildningar

Yrkesutbildning
Beteendevetenskap
Livsstil / Personlig utveckling Utbildningsform Längd Ort
Mental coach Distans 60 timmar Distans
Hälsa / Friskvård
Kost / Näringslära
Licensierad kostrådgivare Distans 9 veckor Distans
Idrott / Sport
Personlig tränare
PT-utbildning & Kostrådgivare Distans Distans med träffar, Distans 8 veckor Distans
Träning under och efter graviditet Distans Egen takt Distans

Vanliga frågor

  • Vi tar stolthet i att vi kan anpassa vår pedagogik utifrån individens förutsättningar. Vi har även en modern och AI baserad studieplattform för enkelhet och effektivitet. Vi lägger stort fokus på förståelse av mänsklig psykologi och beteendeförändring. Vi arbetar källkritiskt och vår utbildning är vetenskapsgranskad för att du som blivande PT ska vara trygg i att informationen du får är aktuell.

  • All Inclusive passar dig som vill vara på plats och uppskattar möjligheten att öva tillsammans med våra erfarna lärare. Du får individuell feedback i din utveckling under hela kursens gång. Utöver detta får du FRISK PT licens vilket är meriterande när du söker arbete. Vår Flex distans utbildning ger dig som student större möjlighet att plugga din PT-utbildning i din egna takt.

  • Inga kostnader tillkommer. Allt ingår alltid i priset, från kurslitteratur, block, pennor, tröjor, examination, praktisk träning och licens.

  • EBT Academys utbildningar är inte CSN-berättigad.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: EBT Academy

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Hitta till utbildaren

EBT Academy


Mobil 042-311 41 50
www.ebtacademy.se


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 139 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
4/5
Josefine
01 jul 2024
Jag rekommenderar EBT Academy

Bra fallbaserad utbildning om du vill avancera dina kunskaper till kostrådgivare och möta exempel på de typer av klienter du kommer kunna möta i verkligheten. Kunniga erfarna lä...

Visa mer
5/5
Caleb Zuill
30 jun 2024
Awesome Course!!!

All the instructors were really engaging and the course was difficult, which you want! I thoroughly recommend EBT Academy PT course!!

5/5
Fabian Norlund
30 jun 2024

Jättebra! Otroligt härligt för mig som haft ett turbulent schema att det varit så flexibelt. Alla instruktörer jag haft och kommit i kontakt med har varit otroligt hjälpsamma oc...

Visa mer
Highlights