Visa distansutbildningar.se som: Mobil
Sammanfattning
Utbildningstyp: Enskilda kurser (Komvux)
Utbildningsort: Distans
Längd: 15 veckor
Pris: 30 625 SEK inkl. moms
Språk: Svenska
Informationskväll: 2018-01-24 - #Title Anmälan krävs
Event: 2018-02-03 - #Title Anmälan krävs

PR management

Du kanske står inför, eller har redan har axlat, en ledande roll inom PR eller kommunikation och behöver komplettera kunskapen när det kommer till det strategiska arbetet? Då passar den här kursen, där vi diskuterar förändringar som inverkar på PR-arbetet och kraven som ställs på nya angreppssätt i rollen som kommunikationsansvarig.
För mer information om PR management, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Event, Informationskväll

Enter Berghs

Välkommen till en lördag på Berghs School of Communication för att kicka igång din resa till att komma in på ett av våra heltidsprogram. Den här dagen presenterar vi alla våra heltidsutbildningar, rätar ut dina frågetecken och årets arbetsprover finns nedladdningsbara på vår sajt.

Den 3 februari öppnar vi portarna för dig som har som mål att komma in på ett av Berghs heltidsprogram i höst. Då öppnar vi ansökningsperioden och presenterar de arbetsprover som du kommer att ägna delar av våren åt att färdigställa. Under dagen rätar vi ut dina frågetecken kring stort och smått och presenterar alla våra heltidsutbildningar närmare. Du får tillfälle att träffa Berghs nuvarande studenter, att knyta kontakt med fler som ska söka under våren och möjlighet att ställa alla dina frågor. Vi avslutar dagen med mingel och “after school”.

När du går hem har du inte bara bättre koll på vilket program som egentligen passar dig allra bäst, du har förmodligen också knutit några nya kontakter och känner dig extremt taggad att sätta igång med dina arbetsprover.

Anmälan görs via Berghs hemsida.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2018-02-03    Tid:   11:00 - 15:00 Enter Berghs Anmälan krävs

Vårens kurser på Berghs

Den 24 januari välkomnar Berghs dig som är sugen på att läsa en av alla Berghs kurser under under våren 2018 till oss på Sveavägen i Stockholm. Räkna med trendspaning, nyheter och möjlighet till studierådgivning.

Funderar du på att läsa en av Berghs många kurser i höst? Står du i valet och kvalet och vet inte vad du ska välja? Passar en distanskurs dig och ditt hektiska schema bäst? Eller kanske en kvällskurs, för du värderar det fysiska mötet? Eller varför inte en dagkurs, kanske ditt jobb vill kompetensförstärka? Vill du nosa på ett ämne inom kommunikation du inte gjort så mycket inom tidigare, genom att läsa en kurs inom Berghs Start? Eller läsa en intensivkurs under tre intensiva dygn i december?

Oavsett vad du är ute efter – handlar det om kommunikation så har vi förmodligen kursen för dig.

Under kvällen presenterar vi årets nyheter i kursutbudet, bjuder på en färsk en trendspaning i kommunikationsvärlden, träffar blivande kursdeltagare, studierådgivare och har en riktigt inspirerande afton. Inspireras, ställ dina frågor, och påbörja din kompetensutveckling.

Anmälan görs via Berghs hemsida.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2018-01-24    Tid:   18:00 - 19:00 Vårens kurser på Berghs Anmälan krävs

Berghs Facebook feed

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication älskar all form av kommunikation och vi drivs av att se människor utvecklas! Vårt mål är att fortsätta utbilda framtidens bästa kommunikatörer, det har vi gjort sedan 1941. Berghs ligger i centrala Stockholm och erbjuder strategisk och...


Läs mer om Berghs School of Communication och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om utbildningen: PR management.


En intresseanmälan ger dig möjlighet att komma i kontakt med utbildningsarrangören


Du blir kontaktad och får mer information - För att kunna ta rätt beslut


En intresseanmälan är ingen bokning. Du förbinder dig inte till något

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Kontaktuppgifter till Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Sveavägen 34
111 93 Stockholm