Trainor

i Sundsvall (+ 2 orter)
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

Trainor

Vi utbildar varje år närmare 400 elektriker. Det gör oss förmodligen till Sveriges största och bredaste elektrikerskola. Hos oss kan du välja mellan fem olika inriktningar: Installation, Industri, Automation, Distribution samt Larm- och Säkerhet.

Teknikutbildarna har bytt namn, 1 februari bytte vi namn till Trainor. Efterfrågan på elektricitet, energisparande lösningar och ny, smart teknik blir bara större och större. Det gör att efterfrågan på elektriker alltid kommer att vara stor. Som elektriker kommer du kunna försörja dig inom otaliga specialområden och nästan var som helst – samtidigt som du kommer kunna bidra till en hållbar samhällsutveckling och ett fungerade samhälle. Vi kan med stolthet säga att 90 % av våra elever får jobb direkt efter utbildningen. Vill du bli elektriker och få ett framtidsyrke som är spännande, omväxlande och roligt? Då ska du välja Trainor, vi är Sveriges största och bredaste elektrikerskola.

På vår skola kan du läsa till elektriker oavsett var du bor. Du läser huvuddelen hemifrån med vårt distansstöd och kommer till oss för uppsamlingsträffar. Uppsamlingsträffarna sker fyra dagar åt gången och innehåller teorigenomgångar, laborationer, övningar och slutprov. Att läsa en elektrikerutbildning på distans ger dig möjlighet att anpassa studierna efter den takt som passar dig. Du kan läsa på heltid eller deltid och du kan jobba samtidigt.

Elektriker arbetar med flera olika uppgifter beroende på vald inriktning. En stor del av elektrikernas arbete är tekniskt baserat men även rent hantverksmässiga inslag förekommer.

Kurserna kan du även läsa fristående om du redan har erfarenhet som elektriker i bagaget. Hör av dig till oss så berättar vi mer om en elektrikerutbildning som ger jobb!


För mer information om Trainor, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Trainor

Utbildningar

Komvux- & vuxenutbildning
Bygg / Anläggning
Elektriker Längd Ort
Distributionselektriker Distans
Elektriker Distans
Industrielektriker Distans
Installationselektriker Distans
Teknik
Automation
Automationstekniker Distans

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Trainor

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Trainor

Heffners Allé 25
856 33 Sundsvall

Tel: 010-1221800
www.trainor.se


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
5/5
Judas
31 dec 2018
Mycket bra skola & utbildning

Engagerade och kunniga lärarare med flera års erfarenhet inom elyrket. Labbtillfällen ingår där man får lära sig de praktiska momenten vilka jag tycker är nödvändiga, (det är j...

Visa mer
Highlights