Välkommen till Les Mills!

Att skapa livsförändrade träningsupplevelser för människor världen över kan också bli en del av din vardag. Genom att utbilda dig till instruktör i något av Les Mills olika träningskoncept har du möjlighet att söka jobb på fler än 20 000 träningsanläggningar världen över i mer än 100 länder.

Les Mills gruppträningsprogram är genomarbetade förkoreograferade koncept som ger deltagarna en effektiv, säker och rolig träning, som dessutom är baserad på den senaste forskningen.

Som student får du 25% rabatt på alla grundutbildningar med koden STUDENT25. 

Utbildning, licensiering och vidareutveckling

  1. När du bokat dig på din grundutbildning, som finns både online och live, får du all information du behöver för att förbereda dig.
  2. Utbildningen kommer att utmana och inspirera dig, så att du lämnar din två dagar långa utbildning med de verktyg och den teknik som behövs för att kunna påbörja resan till att bli en licenserad instruktör. Inom två månader efter att du blivit godkänd på utbildningen behöver du skicka in en licensfilm, för utvärdering och feedback. När du fått ”pass” på filmen är det dags att inta scenen på som en Les Mills-instruktör.
  3. Som utbildad instruktör har du även möjlighet att ständigt vidareutvecklas. Med hjälp av kvartalsutbildningar som sker var tredje månad när koreografi och musik uppdateras i respektive program. Men även med vidareutbildningen Advanced Training, där du kan ta steget vidare i din instruktörskarriär.


Les Mills erbjuder utbildningar i följande program:

Fysiskt krävande grundutbildning

Det är bra att vara medveten om att Les Mills grundutbildning är fysiskt krävande. Därför rekommenderar vi att du har deltagit på klasser i programmet du vill börja instruera i innan din utbildning.

Gemenskap och glädje

Ta del av gemenskapen och hjälpa oss bidra till att fler människor hittar glädjen i att röra på sig och skapa sunda vanor – Bli Les Mills-intruktör idag!


För mer information om Les Mills, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - Les Mills

Yrkesutbildning
Ekonomi
Business management Längd Ort
Group Fitness Management 2 dagar Distans
Idrott / Sport
Tränare / Instruktör
BODYATTACK® Instruktör 2 dagar Distans
BODYBALANCE® Instruktör 2 dagar Distans
BODYCOMBAT® Instruktör 2 dagar Distans
BODYJAM® Instruktör 2 dagar Distans
BODYPUMP® Instruktör 2 dagar Distans
BODYSTEP® Instruktör 2 dagar Distans
LES MILLS CORE™ Instruktör 2 dagar Distans
LES MILLS GRIT® Instruktör 2 dagar Distans
LES MILLS SPRINT™ Instruktör 2 dagar Distans
LES MILLS TONE™ Instruktör 2 dagar Distans
RPM® Instruktör 2 dagar Distans
SH'BAM® Instruktör 2 dagar Distans

Les Mills Facebook

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Les Mills

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Les Mills

Les Mills

Biblioteksgatan 29
11356 Stockholm

Tel: 08-556 096 90
www.lesmills.com


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 8 recensioner.

Teresia Björkqvist
(5)

Våga gå på en Les Mills grundutbildning (initial training) - du kommer inte ångra dig! Det spelar ingen roll vilken bakgrund eller inte bakgrund du har till instruerande, alla kan delta. Oavsett vilket gruppträningsprogram du väljer att gå din grundutbildning i så kommer du under 2 dagar att ha roligt, känna gemenskap, lära dig massor & utveckla...

Visa mer
Andrianna
(5)

Har själv gått 6 utbildingar för Les Mills på grund- och avancerad nivå. Det är en gedigen och väl beprövad metod som ger dig internationella möjligheter. Jag har arbetat som instruktör i de olika programmen i flera olika länder, vilket är en av fördelarna med kvartalsutbildningar och kvalitetssäkring så som Les Mills arbetar. Du får också var...

Elise Kommentar:
Hej Adrianna
Tack för dina fina ord, vad roligt att du har tagit tillvara på möjligheten att jobba i flera olika länder. Vilken inspiration med 6 program! :) Lycka till framöver.
Visa mer
Sara
(5)

Med en enorm bredd på gruppträning finns det något för alla hos Les Mills. Kvalitetssäkrad utbildning med kompetenta lärare och garanterad vidareutbildning och inspiration för vidare utveckling-

Elise Kommentar:
Tusen tack för din beskrivning Sara.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in