Yrkesutbildning

LES MILLS GRIT® Instruktör

Les Mills, i Stockholm (+2 orter)
Längd
2 dagar
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Studiestöd
Icke studiemedelsberättigad
Pris
3 750 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
18 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Språk
Svenska ( + mer )
Längd
2 dagar
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Studiestöd
Icke studiemedelsberättigad
Pris
3 750 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
18 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Språk
Svenska ( + mer )
Få mer information om utbildningen 👍

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

18 maj, 2024

  • Klassrum
  • Göteborg
  • Svenska

Om utbildningen

les mills grit instruktör

Utbilda dig till LES MILLS GRIT®-instruktör
Älskar du träning och har en passion för högintensiv intervallträning? Då är en grundutbildning i LES MILLS GRIT® det perfekta valet för dig!

LES MILLS GRIT® är högintensiv intervallträning (HIIT), en tidseffektiv och intensiv träningsform där du utmanar dina fysiska och mentala gränser. Passet är uppbyggt på intervaller där målet är att arbeta på maximal ansträngningsnivå i varje intervall.

LES MILLS GRIT® har tre specifika inriktningar – Strength, Cardio och Athletic.

  • LES MILLS GRIT® Athletic förbättra din atletiska prestation. Genom att kombinera redskap som bänk, viktplattor ihop med kroppsviktsövningar fokuserar detta pass på att öka styrka, balans, koordination, flexibilitet, snabbhet och explosivitet.

  • LES MILLS GRIT® Cardio förbättrar din snabbhet, uthållighet och kondition genom olika kroppsviktsövningar.

  • LES MILLS GRIT® Strength förbättrar din styrka och bygger muskelmassa. Genom att använda skivstång, viktplattor och kroppsviktsövningar får du en effektiv träning som maximerar din muskelstyrka.

Som LES MILLS GRIT®-instruktör är det fördelaktigt att vara atletisk och van vid högintensiv intervallträning (HIIT). Efter godkämd utbildning kommer du vara behörig att instruera samtliga tre inriktningar.

Kursens upplägg
Utbildningen,tillgänglig både live och online, kombinerar teori och praktik genom interaktiva sessioner och övningar. Målet är att du ska förstå och använda teoretiska koncept för att utveckla din teknik och instruktionsförmåga.

Vår ambition är att du efter avslutad utbildning ska ha de verktyg du behöver för att fortsätta din personliga utveckling som Les Mills-instruktör.

Licensierad Les Mills-instruktör
Inom två månader efter godkänd grundutbildningen är det dags att visa upp dina färdigheter. Skicka in en licensfilm för utvärdering och feedback, och när den får godkänt då är du officiellt en licensierad Les Mills-instruktör inom ditt program. 

Det är inte bara en licens, det är din biljett till att söka jobb på över 20 000 träningsanläggningar runt om i världen, i över 100 länder. Din licens är som ett internationellt VIP-pass till Les Mills-världen.

För mer information om LES MILLS GRIT® Instruktör, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Inga förkunskaper krävs för Les Mills grundutbildning. Vi strävar efter en inkluderande miljö där alla kan blomstra, även om utbildningen kan vara fysiskt krävande. För att få ut max av din utbildning är det fördelaktigt att vara i god form och ha erfarenhet av programmet du vill instruera i.

Examen & Intyg

Efter utbildningen får du en internationell licens i ditt program. Som Les Mills-instruktör kan du söka jobb på över 20 000 träningsanläggningar i över 100 länder.

Kostnader

25% studentrabatt med koden STUDENT25. Ordinarie pris: 5000 SEK, men för dig blir priset endast 3750 SEK.

Videoreportage

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: LES MILLS GRIT® Instruktör

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Les Mills
Biblioteksgatan 29
11356 Stockholm

Välkommen till Les Mills!

Skapa livsförändrande träningsupplevelser genom att utbilda dig till Les Mills-instruktör. Få möjligheten att söka anställning på över 20 000 träningsanläggningar i över 100 länder. Les Mills genomarbetade och förkoreograferade gruppträningsprogram erbjuder säker, effektiv och underhållande träning baserad på den senaste...

Läs mer om Les Mills och visa alla utbildningar.

Highlights